Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τον δολοφόνησαν πριν 20 μέρες και τον πέταξαν σε κάδο

Τον δολοφόνησαν πριν 20 μέρες και τον πέταξαν σε κάδο

Μια ανάσα από την αναγνώριση του πτώματος που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (12.01.2017) σε κάδο σκουπιδιών στη Δάφνη βρίσκεται η αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πτώμα ανήκει σε ηλικιωμένο άνδρα, μάλλον άστεγο της περιοχής.

Οι πρώτες πληροφορίες, αφού η σορός εξετάστηκε από ιατροδικαστή, αναφέρουν ότι πρόκειται για Έλληνα, περίπου 73 ετών, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας πριν από περίπου 20 μέρες.

Από την εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής προέκυψε πως ο άτυχος άνδρας είχε κακώσεις στο κεφάλι και ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα στραγγαλισμού. Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος του να είχε κρατήσει το πτώμα κάπου, αλλά λόγω της αποσύνθεσης να αναγκάστηκε να το “ξεφορτωθεί”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr οι δράστες τοποθέτησαν το άψυχο σώμα σε κουβέρτα και στη συνέχεια σε υπνόσακο τον οποίο έδεσαν με καλώδια και σύρματα.

Σημειώνεται πως κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε από υπάλληλο του δήμου η σορός, έχει βρεθεί μια αστυνομική ταυτότητα και εξετάζεται το αν ανήκει στο θύμα.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο υπάλληλος άνοιξε τον κάδο και παρατήρησε ένα μεγάλο όγκο που έμοιαζε με “μπόγο” από ρούχα. Η έντονη δυσοσμία ωστόσο κίνησε τις υποψίες και το μακάβριο έγκλημα αποκαλύφθηκε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε