Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τραγικό! Πως έμεινε μόνη στα χέρια του σατανιστή το μοιραίο βράδυ η άτυχη γυναίκα – Στέκι ανθρώπων χωρίς στέγη το παγκάκι της φρίκης στη Γλυφάδα

Πηγή φωτο ΑΝΤΕΝΝΑ
Πηγή φωτο ΑΝΤΕΝΝΑ

– Η άτυχη γυναίκα είχε πάντα κοντά της σκύλους-φύλακες, αλλά το μοιραίο βράδυ όχι
– Πως από την παράλυση ο νεαρός σατανιστής έφτασε ως το φρικιαστικό έγκλημα
– Ο άνθρωπος – κλειδί που παγίδευσε τον δολοφόνο
– Κατηγορίες και σε βάρος ενός 30χρονου που γνώριζε για το έγκλημα αλλά δεν είπε τίποτε

Η μοίρα πολλές φορές παίζει παιχνίδια τραγικά. Το παγκάκι της φρίκης, το σημείο όπου μαρτύρησε στα χέρια του 22χρονου σατανιστή η 41χρονη άστεγη γυναίκα σήμερα είχε έναν νέο… ένοικο. Ακόμη ένας άστεγος, αγνοώντας προφανώς το περιστατικό βρήκε τη νύχτα “καταφύγιο” στο παγκάκι όπου άφησε την τελευταίας της πνοή η άτυχη γυναίκα. Η εικόνα που μετέδωσε το πρωινό του ΑΝΤ1 δείχνει πως το σημείο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου είναι στέκι για τους άστεγους της περιοχής.

Είναι ένα σημείο όπου νιώθουν ίσως κάποια ασφάλεια καθώς υπάρχει σχετικά κοντά κίνηση, είναι ταυτόχρονα όμως και απόμερο μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ειδικά τη νύχτα.

Αυτά προφανώς ήταν και τα στοιχεία που έκαναν τη 41χρονη γυναίκα να το επιλέξει. Μάλιστα για να νιώθει κάποια σιγουριά, αλλά και λίγη παρέα, η 41χρονη φρόντιζε τα αδέσποτα της περιοχής. Μοιραζόταν μαζί τους το λιγοστό φαγητό της και εκείνα της ανταπέδιδαν την καλοσύνη προσέχοντάς την.

Δεν είχε κοντά της τους φίλους της η άτυχη 41χρονη το μοιραίο βράδυ

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή στην εφημερίδα espresso του εφημέριου της εκκλησίας πως όταν κάποια φορά προσπάθησε να την πλησιάσει και εκείνη αντέδρασε αμέσως οι σκύλοι σχημάτισαν ένα κλοιό γύρω της και άρχισαν να γαβγίζουν για να την προστατεύσουν.

Δυστυχώς από ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας το μοιραίο για τη 41χρονη βράδυ της Ανάστασης οι σκύλοι – φύλακες δεν ήταν εκεί. Τα ζώα είχαν προφανώς ενοχληθεί από την πολυκοσμία και τα βεγγαλικά λίγη ώρα πριν και είχαν απομακρυνθεί.

Οι τετράποδοι φίλοι της 41χρονης που θα την προστάτευαν όπως είχαν και κάνει και στο παρελθόν δεν ήταν κοντά της όταν εκείνη πήγε στο μοιραίο παγκάκι για κοιμηθεί.

Ο 22χρονος σατανιστής κατάφερε με άνεση να την πλησιάσει και να κόψει το νήμα της ζωής της.

Τα παιχνίδια της μοίρας ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Δεν είναι μόνο το ότι η άτυχη γυναίκα αρνούνταν κάθε βοήθεια, είτε από τους γονείς της, είτε απ’ την εκκλησία ώστε να μην περιφέρεται στο δρόμο. Όλα δείχνουν τώρα ότι μαρτύρησε στα χέρια ενός ανθρώπου που λίγο καιρό πριν ήταν σχεδόν παράλυτος από τα ναρκωτικά.

Είχε σχεδόν παραλύσει από τα ναρκωτικά ο 22χρονος δολοφόνος

Όπως αποκαλύπτει ο συνήγορός του Φ. Κρανιδιώτης πρόκειται για ένα άτομο που είχε φθάσει σε σημείο παράλυσης από τα ναρκωτικά, που υπέφερε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και που είχε πάρει για το λόγο αυτό απαλλαγή από τον στρατό.

Αυτός ο άνθρωπος όμως που σε ηλικία 14 ετών είχε φτάσει ακόμη και τα 25 κιλά έχοντας σχεδόν παραλύσει μερικά χρόνια μετά βρέθηκε στα σκοτεινά μονοπάτια του σατανισμού και βρήκε την ψυχική και σωματική δύναμη να σηκώσει την πέτρα και να σκοτώσει με φρικτό τρόπο την άτυχη γυναίκα στο όνομα του Εωσφόρου.

Τα στοιχεία που άρχισαν να συγκεντρώνουν οι αστυνομικοί δεν οδηγούσαν πουθενά. Ο νεαρός δεν ήταν σεσημασμένος, τα αποτυπώματα και το dna του δεν ήταν καταχωρημένα κάπου και έτσι οι αστυνομικοί ζήτησαν τη βοήθεια των … ειδικών.
Αναζήτησαν μέσω ομάδων που λατρεύουν το Σατανά τα άτομα που θα μπορούσαν είτε να βοηθήσουν είτε που θα μπορούσαν να γνωρίζουν.

Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν ένα άτομο που δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί τους. Ο άνθρωπος αυτός γνωρίζοντας ορολογίες και μεθοδολογίες του σατανισμού κατάφερε να προσεγγίσει τους υπόπτους. Ήταν συνολικά έξι τα άτομα που υποπτεύονταν οι αστυνομικοί. Τελικά τα λάθη του 22χρονου, οι αποκαλύψεις που ο ίδιος έκανε στο internet τους οδήγησαν στα ίχνη του.

Όπως όμως αποκαλύπτεται τώρα ο 22χρονος δεν είχε κρατήσει το στόμα του κλειστό, είχε μιλήσει για το έγκλημα σε έναν 30χρονο φίλο του, όμως εκείνος δεν τον πίστεψε. Δεν είπε όμως το παραμικρό σε κανέναν και έτσι τώρα κατηγορείται και εκείνος για υπόθαλψη…

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε