Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγκλονισμένη η οικογένεια του σατανιστή της Γλυφάδας – Τι αποκαλύπτουν ο πατέρας και ο αδερφός του 21χρονου που θυσίασε την άστεγη

Συγκλονισμένη η οικογένεια του σατανιστή της Γλυφάδας – Τι αποκαλύπτουν ο πατέρας και ο αδερφός του 21χρονου που θυσίασε την άστεγη

– “Είναι βαριά άρρωστος ψυχικά και χρήστης ουσιών”, είπε ο πατέρας του 21χρονου στην εμπομπή “Μίλα” της Τατιάνας Στεφανίδου
– Ο νεαρός σατανιστής ομολόγησε στην αστυνομία ότι πολτοποίησε με μία πέτρα το κεφάλι της άστεγης
– Το πτώμα της είχε βρεθεί από περαστικούς σε παγκάκι του πάρκου, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα
– Ανατριχιαστικές οι αναρτήσεις του 21χρονου στο facebook

Συντετριμμένος ήταν ο πατέρας του σατανιστή στη Γλυφάδα, αδυνατώντας να πιστέψει το αποτρόπαιο έγκλημα του γιου του, το βράδυ της Ανάστασης.

Τα λόγια έβγαιναν δύσκολα από το στόμα του, αναστέναζε βαριά… “Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για τον χαμό αυτής της γυναίκας. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της”, είπε στην εμπομπή “Μίλα” της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Ο γιος μου είναι βαριά άρρωστος ψυχικά και χρήστης ουσίων”, αποκάλυψε ο πατέρας του 21χρονου και πρόσθεσε: “Δεν είμαι καλά στην υγεία μου. Έχω επέμβαση στην καρδιά…”.

Συγκλονισμένος ήταν και ο μικρότερος αδερφός του 21χρονου, ο οποίος είπε: “Είναι μεγάλη η οδύνη μας για την οικογένεια της γυναίκας. Πονάμε πρώτα για αυτήν”.   

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, την ίδια μέρα που νεαρός θυσίασε στο Σατανά τη 40χρονη, γύρισε σπίτι του και ομολόγησε στους γονείς του τι είχε κάνει, αλλά εκείνοι δεν τον πίστεψαν.

Το πτώμα του θύματος είχε βρεθεί από περαστικούς σε παγκάκι στην πλατεία δίπλα από την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Το σώμα της ήταν καλυμμένο με χαρτόκουτα, ενώ ο δολοφόνος είχε πολτοποιήσει με πέτρα το κεφάλι της για να μην αναγνωριστεί.

Πώς έφτασε η αστυνομία στα ίχνη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω ψεύτικων προφίλ στο facebook, οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό. Ο οπαδός του Σατανά έδειξε ενδιαφέρον όταν είδε και άλλους πιστούς του Εωσφόρου και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους. Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να κομπάζει για τα “κατορθώματά” του.

Μόλις ένιωσε εμπιστοσύνη, τους είπε: “Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα. Ψάχνω τώρα το δεύτερο μεγαλύτερο θύμα που θα με οδηγήσει στο εσωτερικό του Ναού”.

Έγραψε επίσης ότι είχε ευχαριστήσει το Σατανά την ημέρα της Ανάστασης. Έκανε τη θυσία για να τον ευχαριστήσει καθώς ήταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, στεναχωρημένος από την Ανάσταση του Κυρίου…

Η ομολογία

Σύμφωνα με την αστυνομία, η περιγραφή που έδωσε ο νεαρός στους αστυνομικούς συγκλονίζει. Είπε ότι πριν τη δολοφονία της άτυχης άστεγης γυναίκας περιφερόταν αναζητώντας θύμα. Έκοψε με ένα γυαλί το χέρι του σχημάτισε έναν ανάποδο Σταυρό και τον αριθμό 666 και έκανε επίκληση στον Σατανά να του επιδείξει το θύμα που θα έκανε θυσία στο όνομά του.

Αμέσως, είπε, εμφανίστηκε τρία παγκάκια πιο κάτω η άτυχη γυναίκα που αναζητούσε έναν χώρο για να κοιμηθεί.
Χωρίς να διστάσει πήρε την πέτρα και της πολτοποίησε το κεφάλι. Προσπάθησε μάλιστα με το αίμα της γυναίκας να σχηματίσει τη μορφή του Σατανά για να τον ευχαριστήσει.

Έβαλε όπως είπε την πέτρα σε μια νάιλον σακούλα και την πέταξε σε έναν κάδο απορριμάτων. Αυτό ήταν και το λάθος του, καθώς οι αστυνομικοί με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να εντοπίσουν τόσο τα αποτυπώματά του όσο και ίχνη του DNA του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ανατριχιαστικά post στο facebook του σατανιστή της Γλυφάδας! – «Την πρώτη μου θυσία την έκανα» – Έψαχνε με μανία το δεύτερο θύμα του!

Οι σατανιστές της Παλλήνης που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο – Ξύπνησε μνήμες ο σατανιστής της Γλυφάδας – ΦΩΤΟ

Ομολογία σοκ του σατανιστή της Γλυφάδας: Έδωσα το αίμα μου κι ο Σατανάς μου αποκάλυψε το θύμα το βράδυ της Ανάστασης – Πως σκότωσε την άστεγη γυναίκα

Θύμα σατανιστή η άστεγη που δολοφονήθηκε με μανία ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα – 21 ετών ο δράστης, ετοίμαζε κι άλλη θυσία στον Σατανά!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε