Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρόμος στη Δάφνη από οπλισμένους ληστές – Έβαλαν στο μάτι το παγκάρι του νεωκόρου

Τρόμος στη Δάφνη από οπλισμένους ληστές – Έβαλαν στο μάτι το παγκάρι του νεωκόρου

Δύο αδίστακτοι ληστές εισέβαλλαν τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στη Δάφνη και απείλησαν με όπλο τον νεωκόρο ιδιοκτήτη και την ηλικιωμένη μητέρα του. Οι κακοποιοί είχαν βάλει στο μάτι το παγκάρι της εκκλησίας που δουλεύει ο νεωκόρος αλλά δεν κατάφεραν να κλέψουν τίποτα χάρη στην παρατηρητικότητα των γειτόνων.

Οι ληστές είχαν επιλέξει με προσοχή τον στόχο τους καθώς ήξεραν οτι ο ιδιοκτήτης της μονοκατοίκιας στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 50, εργαζόταν ως νεωκόρος στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της Δάφνης.

Πίστευαν λοιπόν πως θα βάλουν εύκολα στο χέρι τα χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας και εισέβαλλαν στο σπίτι στη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αιφνιδίασαν τον νεωκόρο και την ηλικιωμένη μητέρα του που εκείνη την ώρα βρικόταν στο σπίτι και αφού τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τους ξάπλωσαν στο πάτωμα.

Ομως τα σκυλιά των γειτόνων άρχισαν να γαβγίζουν και οι παρατηρητικοί κάτοικοι της περιοχής τηλεφώνησαν στην Άμεσο Δράση. Οι ληστές πήραν χαμπάρι οτι κάτι συνέβαινε και έντρομοι τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν να κλεψουν κάτι.

Στο σημείο εφτασε περιπολικό της ΕΛΑΣ και με τη συνδρομή ανδρων της ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη ο ένας ληστής ενώ ο άλλος πρόλαβε να ξεφύγει. Το περιστατικό περιγράφει στο Newsit μία κάτοικος της περιοχής.

Πρόκειται για έναν 36χρονο Αλβανό πάνω στον οποίο βρέθηκε ένα πιστόλι με 8 φυσίγγια.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου ληστή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προσοχή στο δρόμο – Το κινητό φέρνει… τους ληστές πιο κοντά

Νύχτα τρόμου για 92χρονη! – Την ξύπνησαν οι ληστές – ΒΙΝΤΕΟ

Φθιώτιδα: Το αντρόγυνο έβλεπε δεμένο στο κρεβάτι τους Αλβανούς ληστές να οργιάζουν…

Πάτρα: Πήγε να μαχαιρώσει τον νεωκόρο για να κλέψει το παγκάρι!



 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε