Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Video ντοκουμέντο: Διαρρήκτης «καρατέκα» μπούκαρε σε καταστήματα σπάζοντας τις τζαμαρίες με κλωτσιές

Video ντοκουμέντο: Διαρρήκτης «καρατέκα» μπούκαρε σε καταστήματα σπάζοντας τις τζαμαρίες με κλωτσιές

Κάποιοι διαρρήκτες χρησιμοποιούν βαριοπούλες, άλλοι λοστούς, ενώ δεν είναι λίγοι κι αυτοί που μπουκάρουν σε καταστήματα με αυτοκίνητα. Από ό,τι φαίνεται, όμως, υπάρχουν και κάποιοι που εισβάλλουν σε μαγαζιά, σπάζοντας τις τζαμαρίες τους με… τα πόδια!

Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσε ένας 27χρονος, ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον έξι διαρρήξεις σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό και Άλιμο.

Ο 27χρονος δρούσε κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ για τον εντοπισμό του είχε συσταθεί από την Υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής ειδική ομάδα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες στην Καισαριανή.

Ο διαρρήκτης έμπαινε στα καταστήματα με τη χρήση μεγάλου όγκου αντικειμένων (λίθων και σχάρες φρεατίων) που έβρισκε στο σημείο, προκαλώντας θραύση στον υαλοπίνακα.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Σε περίπτωση που δεν έβρισκε κάποιο αντικείμενο που θα τον βοηθούσε στο έργο του, τότε δεν πτοούνταν και δεν εγκατέλειπε την προσπάθεια του. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, o 27χρονος σε μια από τις διαρρήξεις του, χρησιμοποίησε τα πόδια του για να σπάσει τη χοντρή πρόσοψη του καταστήματος.

Στο βίντεο διάρκειας 17 δευτερολέπτων που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, o 27χρονος χτυπάει με το δεξί του πόδι την τζαμαρία του καταστήματος. Μετά από τέσσερις κλωτσιές καταφέρνει να σπάσει το τζάμι και μέσα από την μικρή τρύπα που δημιουργείται μπαίνει στο εσωτερικό του μαγαζιού. Από εκεί αφαιρεί χρηματικό ποσό και εξαφανίζεται.

Ο 27χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις