Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Βρέθηκε το λευκό Xsara – Ψάχνουν αποτυπώματα των δραπετών

Βρέθηκε το λευκό Xsara – Ψάχνουν αποτυπώματα των δραπετών

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πιθανότατα οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κατά τη συμπλοκή το βράδυ της Πέμπτης εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί σε αγροτική περιοχή στα Οινόφυτα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το λευκό αυτοκίνητο μάρκας Citroen XSARA είχε κλαπεί από την περασμένη Δευτέρα από την περιοχή του Κολωνού ενώ είχε πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε αυτοκίνητο άλλου τύπου από τον Πύργο Ηλείας.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού που μπορεί να ταυτοποιούνται με αυτά των επικίνδυνων δραπετών.

Στα Οινόφυτα, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες, είχαν κάψει μια Μερσέντες που χρησιμοποίησαν κατα τη διάρκεια απόπειρας ληστείας που έγινε πριν από μερικές ημέρες σε τράπεζα στη Σκάλα Ωρωπού.

Η σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη μεταξύ των δραστών και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής είναι κάτι παραπάνω από βέβαιοι πως πρόκειται για τους δολοφόνους της 25χρονης Κατερίνας, που συνεχίζουν να κινούνται σε «γνώριμες» περιοχές. Από τη συμπλοκή κανείς δεν τραυματίστηκε ωστόσο οι ύποπτοι, κατάφεραν να διαφύγουν.

Διαβάστε

Χτενίζουν όλο το λεκανοπέδιο για τους αδίστακτους δραπέτες των Τρικάλων – Άνοιξαν πυρ στη Μάντρα – Ήθελαν να σκοτώσουν τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Αχαΐα: Βρέθηκε καμμένο βανάκι που ίσως να έχει σχέση με τους δραπέτες των Τρικάλων

Ανθρωποκυνηγητό στον Ωρωπό – Ψάχνουν πιθανότατα δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα

Το γενετικό υλικό “μίλησε” για τους δραπέτες των Τρικάλων – Στην Αττική οι περισσότεροι – Ετοιμάζουν ληστρικές επιδρομές!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε