Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χρυσαυγίτες πίσω από τη δολοφονία του Φύσσα καταγγέλει ο Δήμαρχος Κερατσινίου

Χρυσαυγίτες πίσω από τη δολοφονία του Φύσσα καταγγέλει ο Δήμαρχος Κερατσινίου

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει ο Δήμαρχος Κερατσινίου, Λουκάς Τζανής ο οποίος λέει ανοιχτά πως σύμφωνα με τις μαρτυρίες πίσω από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κρύβονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Παρά το σοβαρό της καταγγελίας ακόμη δεν τον έχει καλέσει κανένας από την αστυνομία να δώση κατάθεση.

Η άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι συγκλονίζει την Ελλάδα.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Κερατσινίου, Λουκάς Τζανής “έφτασα στο σημείο γύρω στις 12.30 αφού με ειδοποίησε ένας δημοτικός μου σύμβουλος για να δω τι ακριβώς συμβαίνει. Εκεί λοιπόν είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και αστυνομικές δυνάμεις, είχε έρθει το ασθενοφόρο και είχε πάρει το θύμα και είχε γίνει η προσαγωγή του υπόπτου, του φερόμενου ως δράστη.

Οταν ζήτησα να ενημερωθώ τι είχε συμβεί, από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων και περίοικων, συμπεραινω ότι είχαν διαπληκτιστεί 2 άτομα, σίγουρα το ένα ήταν το θύμα και κάποιος άλλος. Το θύμα εν τω μεταξυ ήταν γνωστό μέλος του αντιφασιστικού κινήματος.

Ο κοινός νους λέει πως δεν μπορεί να μαζεύτηκαν 15 άτομα, κάποιος να έσφαξε τον άνθρωπο δίχως να υπάρχει η παραμικρή προστριβή. Αρα προστρέχω στις μαρτυρίες που λένε οτι ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα για οπαδικές προτιμήσεις, αυτο έγινε γύρω στις 11.15 με 11.30 το βράδυ.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Αφού τελείωσε ο αγώνας, γύρω στις 11.50 το βράδυ, πήγε το θύμα μαζί με την σύντροφό του και έναν φιλο του στο σημείο που είχε αφήσει τη μηχανή του και εκεί τον περίμεναν περίπου 15 άτομα και εκεί του επιτέθηκαν και έγινε η συμπλοκή παρουσία μιας μικρής αστυνομικής δύναμης που στο συγκεκριμένο σημείο εδράζεται σταθερά.

Χρυσαυγίτες πίσω από τη δολοφονική επίθεση καταγγέλει ο Δήμαρχος Κερατσινίου

Πάντοτε στο σημείο αυτό υπάρχουν 2 με 3 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και παρουσία της αστυνομίας πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί, ο ένας από την ομάδα των 15 ατόμων έβγαλε ένα μαχαίρι και έδωσε 3 θανατηφόρες μαχαιριές στο θύμα. Αυτό λένε οι μαρτυρίες. Συμφωνα λοιπόν με αυτά που μου ειπαν μεταξύ των 15 ατόμων που είναι πίσω από την επιθεση υπάρχουν και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Δε με έχει καλέσει η Αστυνομία να καταθέσω λέει ο Δήμαρχος Κερατσινίου

Παρα την σοβαρή καταγγελία που κάνει ο Δήμαρχος Κερατσινίου κανείς ακόμη δεν τον έχει καλέσει να δώσει κατάθεση. Οπως χαρακτηριστικά είπε “δεν με έχει καλέσει κανείς”. Ακούστε τη δήλωσή του, στο NewsIt…

Η Χρυσή Αυγή αρνείται οτι έχει την παραμικρή εμπλοκή και καταδικάζει το γεγονός
 

“Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ’ οινοδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έστησαν στο γιο μου καρτέρι θανάτου γιατί κατηγόρησε Χρυσαυγίτες» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του 34χρονου που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι

Του κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά – 34χρονος νεκρός μετά από καβγά στο Κερατσίνι – Χρυσαυγίτης ο δράστης λένε φίλοι του, αρνείται κάθε εμπλοκή η Χ.Α.

Ποιός ήταν ο Παύλος Φύσσας που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι

Άγριο έγκλημα στο Κερατσίνι – 45χρονος μαχαίρωσε 34χρονο σε καφετέρια – Στο χώρο της Χρυσής Αυγής ο δράστης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε