Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδίστακτοι ληστές χτυπούν περίπτερο στην Κυψέλη και δεν διστάζουν να βγάλουν όπλο σε πελάτες (video)

Αδίστακτοι ληστές χτυπούν περίπτερο στην Κυψέλη και δεν διστάζουν να βγάλουν όπλο σε πελάτες (video)

Άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του κουαρτέτου των αδίστακτων ληστών που χτυπούν στο κέντρο της Αθήνας σκορπώντας τον τρόμο σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολιτών, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.  

Τα τέσσερα μέλη της συμμορίας που έχουν εισβάλει σε σούπερ μάρκετ, ψιλικατζίδικα, περίπτερα και φαρμακεία σε Κυψέλη και Εξάρχεια, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις εισπράξεις της ημέρας από τα θύματα τους, δεν διστάζουν να τους απειλήσουν με όπλο, ενώ αδιαφορούν εάν στον σημείο βρίσκονται και άλλοι πολίτες.  

Το σημερινό αποκλειστικό βίντεο του newsit.gr, αποτυπώνει το θράσος των τεσσάρων ληστών. Η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις δέκα και μισή το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Οι τέσσερις δράστες έφτασαν και πάλι με τις μηχανές μικρού κυβισμού, σε περίπτερο της Κυψέλης. Οι δύο από αυτούς αποβιβάστηκαν από τις μοτοσυκλέτες, ενώ οι άλλοι δύο με αναμμένες τις μηχανές τις περίμεναν πάνω σε αυτές.  

Οι δύο ληστές με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, όπως καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας του περιπτέρου φτάνουν έξω από αυτό. Ο ένας με προτεταμένο το περίστροφο απειλεί την κοπέλα που βρίσκεται στο εσωτερικό του περιπτέρου, ενώ κάποια στιγμή στρέφει το όπλο του κι εναντίον ενός πελάτη ο οποίος περίμενε στη σειρά του για να πληρώσει  τα προϊόντα που ήθελε να αγοράσει. 

Ο πελάτης που απειλείται από τον ληστή για να φύγει από το σημείο, αρχικά τον κοιτάει σαστισμένος, ενώ στην συνέχεια αποχωρεί με γρήγορα βήματα από το περίπτερο.  

Στη συνέχεια ο ληστής που κρατάει το περίστροφο ζητάει από την νεαρή υπάλληλο του περιπτέρου να εξέλθει από αυτό. Ο συνεργός του μπαίνει στο εσωτερικό του περιπτέρου και αρπάζει από το ταμείο τις εισπράξεις.  

Οι δύο δράστες αμέσως κατευθύνονται προς το σημείο που τους περιμένουν οι συνεργοί τους. Τελικά οι δύο μηχανές με τους τέσσερις ληστές χάνονται μέσα στα στενά δρομάκια της πρωτεύουσας, ενώ η υπάλληλος του περιπτέρου προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και αναζητά βοήθεια.   

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις