Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τους “έχουν” σε βίντεο! Προσπάθησαν αρχικά να κλέψουν τον αδελφό του!

Αλέξανδρος Σταματιάδης

– Οι μέρες περνού, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης προσπαθεί να κερδίσει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, αλλά οι δράστες παραμένουν άφαντοι!
– Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες, με τις Αρχές να έχουν στα χέρια τους ένα στοιχείο που ίσως αλλάξει την ροή των πραγμάτων
– Ένα βίντεο έχει καταγράψει τους δύο αδίστακτους κακοποιούς – Τους δείχνει να προσπαθούν να “μπουκάρουν” στο σπίτι του αδελφού του επιχειρηματία
– Δεν τα κατάφεραν κι έτσι μπήκαν στο σπίτι του 52χρονου, με τα υπόλοιπα να είναι (αιματηρή) ιστορία

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης πέρασε δραματικές στιγμές στα χέρια των δύο ληστών, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Οι αδίστακτοι κακοποιοί παραμένουν άφαντοι, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν το εξής: Πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο που μπορεί να αποδειχθεί “θησαυρός”.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για βίντεο από την προσπάθεια διάρρηξης της κατοικίας του αδερφού του 52χρονου επιχειρηματία, πριν εισβάλουν οι δυο ληστές στο σπίτι του και τον πυροβολήσουν.

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Θα “μιλήσει” το σπίτι του αδελφού του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δυο κουκουλοφόροι που εισέβαλαν την Μεγάλη εβδομάδα στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κ. Κηφισιά, αρχικά προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του αδερφού του. Ένα σπίτι το οποίο βρίσκεται στο ίδιο συγκρότημα οικογενειακών κατοικιών.

Όμως το οίκημα στο οποίο διαμένει ο αδερφός του 52χρονου διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και βέβαια κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι κακοποιοί προσπάθησαν να διαρρήξουν την πόρτα ασφαλείας χωρίς τελικά να τα καταφέρουν. Έτσι, κατέληξαν στο διπλανό οίκημα: Αυτό στο οποίο μένει ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, δηλαδή, που άλλωστε δεν διέθετε πόρτα ασφαλείας και βέβαια τα ανάλογα συστήματα.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της απόπειρας διάρρηξης, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τις κινήσεις των δυο κουκουλοφόρων. Ωστόσο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βίντεο τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν είναι αξιοποιήσιμο. Κι αυτό διότι είναι σκοτεινό, ενώ οι δράστες φορούν κουκούλες.

Πάντως οι ειδικοί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να “καθαρίσουν” το βίντεο, όσο αυτό είναι ανθρωπίνως και τεχνικώς δυνατό. Προσπαθούν να διακρίνουν κάποιο σημάδι… Ένα τατουάζ ενδεχομένως, που ίσως δώσει μια νέα ώθηση στις έρευνες.

Πού “βλέπουν” οι Αρχές

Οι ειδικοί ερευνητές τις Ασφάλειας και συγκεκριμένα του Τμήματος διαρρηκτών και ληστειών, προσπαθούν στο μεταξύ να σκιαγραφήσουν το προφίλ των δυο αδίστακτων κακοποιών, προκειμένου να έχουν μια σαφή άποψη για το που πρέπει να κινηθούν οι έρευνες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτιμάται από τους ερευνητές τις Ασφάλειας πως πρόκειται για κακοποιούς που έχουν εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα, ληστείες και κλοπές δηλαδή και έχουν αποφυλακιστεί, τουλάχιστον το τελευταίο έτος.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις