Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Άλιμος: Άλυτος γρίφος οι πυροβολισμοί κατά δυο διαμερισμάτων

Άλιμος: Άλυτος γρίφος οι πυροβολισμοί κατά δυο διαμερισμάτων

Τι κρύβεται πίσω από το, μυστήριο, τουλάχιστον περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (01.06.2021) έξω από πολυκατοικία στην οδό Κουμουνδούρου στον Άλιμο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Το θρίλερ αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί, όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους στην περιοχή, πίσω από το μετρό στον Άλιμο, πως υπήρχαν τρύπες από πυροβολισμούς στα μπαλκόνια του τρίτου και του τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, δεδομένου πως οι πυροβολισμοί στον Άλιμο έρχονται ύστερα από δυο 24ωρα με δυο δολοφονικές επιθέσεις, μια στα Σεπόλια και άλλη μια στη Βάρη με θύμα τον πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας Τάσο Μπερδέση.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, βρήκαν τουλάχιστον πέντε κάλυκες. Δεν είναι γνωστό ακόμη τι τύπος όπλου χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση μυστήριο. Και κυρίως κανείς δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο στόχος.

Τρύπες από σφαίρες έχουν βρεθεί στους δυο ορόφους, τον τρίτο και τον τέταρτο. Στον τρίτο όροφο μένει ένα ζευγάρι συνταξιούχων και σε άλλο διαμέρισμα ένας επιχειρηματίας. Στην ίδια πολυκατοικία μένει κι ένας αστυνομικός.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν ήταν πολύ δυνατοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος «γάζωσε» την πολυκατοικία και εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα αίτια για το ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις