Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ανοίγει” ο φάκελος Κούνεβα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αστυνομία επικήρυξε τους δράστες της επίθεσης με 1 εκατ. ευρώ και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζήτησε να καταθέσει η Κ. Κούνεβα.  

 Η επίθεση εναντίον της συνδικαλίστριας έγινε στις 22 Δεκεμβρίου του 2008 και οι έρευνες τις αστυνομίας δεν οδήγησαν στον εντοπισμό των δραστών.

Σήμερα με κοινή απόφαση τους οι υπουργοί Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη επικήρυξαν τους δράστες της επίθεσης με 1 εκατ. ευρώ. Ήδη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει εξαγγείλει ότι η υπόθεση θα εξεταστεί από μηδενική βάση ώστε να υπάρξουν νέα επαρκή στοιχεία που θα οδηγήσουν τους δράστες στη Δικαιοσύνη.    

Λίγο αργότερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζήτησε με βούλευμα να γίνει επιπλέον ανάκριση για την επίθεση και να μη μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Επιπλέον το Συμβούλιο ζήτησε να καταθέσει και η ίδια η Κωνσταντίνα Κούνεβα ώστε να πει όσα περισσότερα γνωρίζει για τους δράστες. Να σημειωθεί ότι σχεδόν έναν χρόνο μετά την επίθεση, όπως λέει η ίδια, κανείς δεν έχει πάει να της πάρει κατάθεση. 

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής κάλεσε όσους γνωρίζουν κάτι σχετικά με τη δολοφονική απόπειρα να επικονωνούν με το τηλέφωνο 210 – 6447437 και σημειώσε ότι διατηρείται η ανωνυμία των πολιτών. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε