Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Απίθανη γκάφα από ληστή στη Νέα Μάκρη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τέτοιο δώρο δεν το περίμεναν οι αστυνομικοί. Ο ληστής ουσιαστικά παραδόθηκε. Τέτοια γκάφα θα έχουν να τη διηγούνται για χρόνια οι κάτοικοι στη Νέα Μάκρη, ειδικά από τη στιγμή που κανείς δεν έπαθε το παραμικρό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 23χρονος και ένας συνεργός του, αγνώστων στοιχείων προς το παρόν, προσπάθησαν να ληστέψουν ένα περίπτερο στην περιοχή της Νέας Μάκρης.
Η υπάλληλος από την Ουκρανία αν και ήρθε αντιμέτωπη με ένα καλάσνικοφ (το οποίο αποδείχθηκε ρέπλικα) και ένα πιστόλι, κράτησε την ψυχραιμία της και τους είπε ότι το περίπτερο έχει κάμερες ασφαλείας.
Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να τους τρέψει σε φυγή.
Μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο (του οποίου μάλιστα οι πινακίδες καταγράφηκαν από τις κάμερες) και έφυγαν.
Η υπάλληλος του περιπτέρου κάλεσε την αστυνομία, οι αστυνομικοί είδαν όσα στοιχεία ήταν απαραίτητα στις κάμερες, αλλά δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν και πολύ στην έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Δυο ώρες μετά την απόπειρα ληστείας ο ένας από τους δράστες, ο 23χρονος, επέστρεψε με το ίδιο αμάξι και χωρίς πλέον να φορά ούτε το τζόκεϊ που είχε κατά την προηγούμενη “επίσκεψη” στο περίπτερο και έτσι η υπάλληλος του περιπτέρου τον αναγνώρισε αμέσως. Ο δράστης αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα και έφυγε.
Η υπάλληλος κάλεσε ξανά την αστυνομία και αυτή τη φορά οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον δράστη ως το σπίτι του.
Μετά τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το πιστόλι αλλά και 213 φυσίγγια.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε