Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Από τη διασκέδαση στο μαχαίρωμα – Έγκλημα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών

μαχαίρωμα

Δολοφονία στην μέση των Εξαρχείων, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με φόντο παράνομες δοσοληψίες για ναρκωτικά. Θύμα ένας 22χρονος νέος, οποίος δέχθηκε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές από δυο άτομα, στην θωρακική χώρα, αφήνοντας στο πεζοδρόμιο τις οδού Θεμιστοκλέους την τελευταία του πνοή.

Το έγκλημα στην κυριολεξία διεπράχθη μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και θαμώνων της πλατείας Εξαρχείων οι οποίοι μάλιστα φέρεται να μην έδωσαν σχεδόν καμιά σημασία, γνωρίζοντας πως ο έντονος και συνάμα θανάσιμος καυγάς των τριών νεαρών ανδρών είχε να κάνει με παράνομες δοσοληψίες αγοραπωλησίας ναρκωτικών και συγκεκριμένα χασίς.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν μια μεγάλη παρέα που διασκέδαζε σε κατάστημα της οδού Θεμιστοκλέους σχεδόν στο ύψος της πλατείας Εξαρχείων, άρχισε να διαπληκτίζεται αρχικά μέσα στο κατάστημα και στην συνέχεια έξω από αυτό στο δρόμο.

Κάποια στιγμή ο αριθμός των νεαρών που συμπλέκονταν μειώθηκε και τον άγριο καυγά συνέχισαν συνολικά τρία άτομα, ανάμεσα τους και το θύμα, το οποίο τελικά δέχθηκε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο στήθος και ξεψύχησε επί τόπου.

Από την έρευνα που έχουν κάνει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ο 22χρονος κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα το 2012 και το 2013 είχε προσαχθεί στην Κρατική Ασφάλεια και είχε σημανθεί – του είχαν πάρει αποτυπώματα δηλαδή – έπειτα από επεισόδια που είχαν σημειωθεί στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ωστόσο τελευταία οι Αρχές Ασφαλείας είχαν πληροφορίες πως ο Έλληνας υπήκοος Αλβανικής καταγωγής, φέρεται να εμπλέκονταν σε ομάδες διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή, οι οποίες μάλιστα έχουν μεγάλη αντιπαλότητα με αναρχικές συλλογικότητες που αντιδρούν στην διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις