Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Απόδραση από το Μεταγωγών: Συνελήφθη ο ένας από τους Αλβανούς δραπέτες

Απόδραση από το Μεταγωγών: Συνελήφθη ο ένας από τους Αλβανούς δραπέτες
Φωτογραφία InTime News

Με κινηματογραφικό τρόπο δραπέτευσαν από τη διεύθυνση Μεταγωγών τέσσερις Αλβανοί κρατούμενοι.
Προσποιήθηκαν πρόβλημα υγείας για να παραπλανήσουν τον φρουρό στα κρατητήρια!
Έκλεψαν τα όπλα τριών φρουρών κι ένα περιπολικό!
Η απόδραση κράτησε… λίγο για έναν από τους δραπέτες, τον έπιασαν στου Ρέντη.
Σηκώθηκε ελικόπτερο της αστυνομίας για να βρει τους άλλους τρεις.

Η απόδραση από τη διεύθυνση Μεταγωγών (η δεύτερη σε διάστημα μερικών μηνών) έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.06.2019). Δράστες τέσσερις Αλβανοί, που κατηγορούνται για ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας και κρατούνταν στο Μεταγωγών για να οδηγηθούν σε άλλες φυλακές. Είχαν περάσει αυτόφωρο ύστερα από σοβαρό επεισόδιο στον Κορυδαλλού.

Φωτογραφία InTime News

Ήταν περίπου 03:00 τα ξημερώματα όταν οι τέσσερις κρατούμενοι στο Αλλοδαπών κατάφεραν να κάνουν τον φρουρό να πλησιάσει στην πόρτα του κρατητηρίου. Και το κατάφεραν όταν ο ένας απ’ αυτούς προσποιήθηκε πρόβλημα υγείας κι άρχισε να φωνάζει για πόνους στην κοιλιά.

Ο φρουρός άνοιξε την πόρτα του κρατητηρίου και οι τέσσερις κακοποιοί τον απείλησαν με μαχαίρι, του πήραν το όπλο και τον κλείδωσαν στο κελί!

Οπλισμένοι πια, οι τέσσερις Αλβανοί κατέβηκαν στο προαύλιο του Μεταγωγών. Εκεί, βρήκαν μια αστυνομικό μέσα σε περιπολικό. Την απείλησαν κι εκείνη, της πήραν το όπλο και το περιπολικό. Με το όχημα της αστυνομίας έφτασαν ως την πύλη, απείλησαν κι εκεί τον φρουρό, πήραν και το δικό του όπλο και εξαφανίστηκαν!

Φωτογραφία InTime News

Υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα ότι οι κακοποιοί δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό.

Το περιπολικό με το οποίο διέφυγαν, το εγκατέλειψαν λίγα μέτρα μακριά από τη Διεύθυνση Μεταγωγών.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ σηκώθηκε μέχρι και ελικόπτερο της αστυνομίας για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Η αστυνομική επιχείρηση έφερε τη σύλληψη του ενός από τους δραπέτες, ο οποίος βρέθηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις