Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αποφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου – Στο σπίτι της η Βίκυ Σταμάτη

Βίκυ Σταμάτη
Φωτογραφία Eurokinissi

– Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου
– Το ίδιο έκανε και η Βίκυ Σταμάτη
– Μόλις πέντε ημέρες έμεινε στις φυλακές του Ελαιώνα
– Αποφυλακίστηκε γιατί εξέτισε και μέρος της ποινής της στο Δρομοκαΐτειο
– Φωτογραφίες και βίντεο

Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (06.11.2017) η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή Τσοχατζοπούλου, κάνοντας χρήση των ίδιων ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, με τη Βίκυ Σταμάτη.

Σημειώνεται ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου, κατά την παραμονή της στις φυλακές, είχε κάνει και αρκετά μεροκάματα, γεγονός που λειτούργησε ευεργετικά στην άμεση αποφυλάκισης της.

Η αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη

Νωρίτερα, βγήκε από την φυλακή η Βίκυ Σταμάτη, ύστερα από πέντε ημέρες. Το μεσημέρι, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί με φιμέ τζάμια και αποχώρησε από τις φυλακές του Ελαιώνα στην Θήβα. Περίπου στις 16.30 έφτασε σπίτι της. Ήταν αμίλητη. Δεν έκανε καμία δήλωση. Κατέβηκε από το ταξί και μπήκε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, σε όλη τη διαδρομή ήταν φοβερά εκνευρισμένη, είχε απίστευτη ένταση και ανυπομονούσε να φτάσει στο σπίτι.

Φωτογραφία Eurokinissi

Η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Επίσης, είχε εκτίσει μέρος της ποινής της στο Δρομοκαϊτειο.

Την περασμένη εβδομάδα καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες απο εξοπλιστικά προγράμματα. Υπενθυμίζεται ότι η κα Σταμάτη είχε επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα στην Θήβα την 1η Νοεμβρίου. Και σήμερα Δευτέρα 06/11/2017 αποφυλακίστηκε.

Ο Άκης Τζοχατζόπουλος από τον οποίο έχει ζητήσει διαζύγιο η Βίκυ Σταμάτη κρατείται στις φυλακές της Χαλκίδας.

Η Βίκυ Σταμάτη εντάχθηκε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την υφ´ όρων απόλυση, σε συνδυασμό με τις ευνοικές ρυθμίσεις για το χρόνο έκτισης σε ψυχιατρικά ιδρύματα, και έχοντας εκτίσει μεγαλυτερο διάστημα από το απαιτούμενο καθώς παρέμεινε στις φυλακές περίπου τέσσερα χρόνια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις