Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Απολογείται ο χρυσαυγίτης για τη βάναυση επίθεση στον 24χρονο φοιτητή

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Τη δική του ερμηνεία για την παραλίγο δολοφονική επίθεση σε βάρος του 24χρόνου φοιτητή στους Αμπελόκηπους δίνει αυτή την ώρα ενώπιον του 17ου τακτικού ανακριτή ο 42χρονος κατηγορούμενος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής από το 2012 και μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του γενικού γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Ο 42χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Παρών στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων είναι και ο 24χρόνος φοιτητής ο οποίος έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορούμενου, ο 24χρονος, στο πρόσωπο του οποίου είναι φανερά τα σημάδια της άγριας επίθεσης που δέχτηκε, αναμένεται να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας και δεν αποκλείεται να κληθεί να αναγνωρίσει τον κατηγορούμενο.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται τη συμμετοχή του στην αιματηρή επίθεση και ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος ο οποίος τον αναγνώρισε έχει προσωπικές διαφορές μαζί του.

Η επίθεση συνέβη την περασμένη Παρασκευή όταν ο 24χρονος φοιτητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην περιοχή των Ελληνορώσων, λίγες ώρες μετά από επίθεση, με μπογιές και βαριοπούλες, που σημειώθηκε στα γραφεία και ένα βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε