Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αρκίτσα: Οι συνομιλίες που “έκαψαν” τη μαύρη χήρα και τον εραστή της!

Αρκίτσα: Οι συνομιλίες που “έκαψαν” τη μαύρη χήρα και τον εραστή της!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, αποκαλύπτεται ο ιστός που εξύφαινε η μαύρη χήρα της Αρκίτσας.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φέρνει στο φως λεπτομέρειες για το σχέδιο δολοφονίας του Γερμανού φίλου της, τον Ιανουαρίου του 2018.
Τότε, ο 55χρονος Gerd – Peter Baumbeger, είχε βρεθεί νεκρός, πυροβολημένος στο κεφάλι.
Τώρα, στο βούλευμα των δικαστών περιγράφεται επακριβώς, τόσο ο ρόλος της μαύρης χήρας, όσο και εκείνος του εραστή της, οι οποίοι παραπέμπονται σε δίκη.

Τον τρόπο με τον οποίο η μαύρη χήρα της Αρκίτσας κατηγορείται ότι σχεδίασε τη δολοφονία του Γερμανού συντρόφου της, Gerd – Peter Baumbeger με τη βοήθεια του εραστή της, παραθέτουν λεπτομερώς οι δικαστές στο βούλευμα με το οποίο παραπέμπουν τόσο την 47χρονη όσο και τον 56χρονο συνεργό της σε δίκη για έγκλημα στη Φθιώτιδα τον Ιανουάριο του 2018 που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως αποκαλύπτει η Realnews, “φωτιά” για τους κατηγορούμενους ήταν όσα προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και από τις καταθέσεις φίλων ή συνεργατών τους , που με τα όσα είπαν κατέρριψαν βασικούς ισχυρισμούς τόσο της 47χρονης όσο και του 56χρονου εραστή της.

Ο 55χρονος Baumbnerger βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι και στο στήθος από κυνηγετικό όπλο μέσα σε έναν ελαιώνα στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας.

Click4more: Στα δικαστήρια ξανά η “μαύρη χήρα” της Αρκίτσας – video

Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του Γερμανού κυνηγού περιγράφονται  στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Κατά τους δικαστές, η 47χρονη Θεοδότα Α., που σχεδίασε το φονικό, “είχε ισχυρότατο κίνητρο” να πείσει τον 56χρονο σύντροφό της Δημήτρη Σ. να σκοτώσει τον Baumbeger, καθώς, αφενός χρωστούσε στο θύμα 250.000 ευρώ, αφετέρου θα καρπωνόταν την περιουσία του, κάτι που επιχείρησε να κάνει συντάσσοντας πλαστή διαθήκη.

Παράλληλα, θα αποκτούσε και τον πλήρη έλεγχο λογαριασμών στην Ελβετία που φαίνεται να ανήκαν στον Γερμανό.

Αρκίτσα: Μεγάλη ζωή

Ποια, όμως, ήταν τα στοιχεία που “έκαψαν” τη 47χρονη, αποκαλύπτοντας το εγκληματικό τη σχέδιο; Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα που αποκαλύπτει η Realnews, “από την αρχική της κατάθεση απέκρυψε τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με το θύμα και τις οικονομικές υποχρεώσεις που απέρρεαν από το ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο είχε υπογράψει και με το οποίο αναγνωρίζει ότι οφείλει στο θύμα το ποσό των 250.000 ευρώ, υποχρεωνόταν να του καταβάλλει την οικία της στον Κέδρο Αρκίτσας χωρίς αντάλλαγμα, του παραχωρούσε το δικαίωμα οίκησης στην ανωτέρω οικία χωρίς μίσθωμα, υποχρεώθηκε να του καταβάλλει τις δόσεις του στεγαστικού δανείου μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης, καθώς και το ποσό των 1.000 ευρώ μηνιαίως για την αποπληρωμή των οφειλών της προς αυτόν, ενώ απέκρυψε και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο επήλθε ρήξη στις σχέσεις τους, ο οποίος ήταν η ανειλικρινής στάση της απέναντι στο θύμα σχετικά με τις οικονομικές τους συναλλαγές και το χρέος που προέκυψε σε βάρος της περιουσίας του Baumbeger, αναφέροντας ψευδώς ότι η ρήξη μεταξύ τους επήλθε λόγω του ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον θανόντα…”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο βούλευμα πως “από την ανάλυση της τηλεφωνικής σύνδεσης που κατείχε η κατηγορουμένη, προέκυψε ότι αυτή χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά τουλάχιστον από τις 16/11/2017 για να επικοινωνεί με τον θανόντα πρώην σύντροφό της… Λογικό θα ήταν η κατηγορουμένη να απενεργοποιήσει τα δεδομένα διαδικτύου της τηλεφωνικής σύνδεσης μετά την ανεύρεση του πτώματος του πρώην συντρόφου της, αφού στο διάστημα που μεσολάβησε η ίδια υποτίθεται πως τον αναζητούσε. Εκείνη, όμως, όπως διαπιστώθηκε, προέβη στην απενεργοποίηση στις 9 Ιανουαρίου 2018, ημέρα τέλεσης της ανθρωποκτονίας και περί ώρα 16:17, ήτοι λίγα λεπτά πριν συναντήσει για τελευταία φορά το θύμα…”.

πηγή: Realnews

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις