Παρασκευή, 24 Μαΐ
28oC Αθήνα

Αρτέμιδα: Εργαστήριο με 245 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης (pics, video)

Αρτέμιδα: Εργαστήριο με 245 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης (pics, video)

Βρέθηκε στην Αρτέμιδα Αττικής ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός καλλιεργητής – διακινητής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αρτέμιδα κατασχέθηκαν 245 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης. Την επιχείρηση έφεραν σε πέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υπηρεσίας, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου, διασταύρωση στοιχείων και εξακρίβωση χώρων, ταυτοποίησαν τον καλλιεργητή – διακινητή και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση.

Όπως εξακριβώθηκε, ο κατηγορούμενος δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, και στην διακίνηση στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε τις πρωινές ώρες της Τρίτης (13.10.2020) στην Αρτέμιδα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός μέσα σε διώροφο σπίτι να καλλιεργεί 245 δενδρύλλια κάνναβης.

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο 2 συνεργοί του.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

245 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ύψους από 10 έως 150 εκατοστά του μέτρου
πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης.

2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο 28χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / φωτογραφίες: Αστυνομία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις