Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ασπρόπυργος: Τον μισό ποινικό κώδικα είχε στην πλάτη του ο πιστολέρο

Ασπρόπυργος: Τον μισό ποινικό κώδικα είχε στην πλάτη του ο πιστολέρο
photo intime

Ο 33χρονος σεσημασμένος είχε συλληφθεί για πυροβολισμούς στον Πειραιά.
Αναστάτωσε με πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Δευτέρας τον Ασπρόπυργο.
Έστρεψε το όπλο του στους αστυνομικούς που τον πυροβόλησαν στα πόδια.
Νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Το μισό ποινικό κώδικα είχε στην πλάτη του ο Πακιστανός που αναστάτωσε προχθές τον Ασπρόπυργο και τελικά βρέθηκε τραυματισμένος από πυρά αστυνομικών, που προσπάθησαν τον ακινητοποιήσουν όταν αυτός έστρεψε το όπλο του εναντίον τους.

Ο 33χρονος αλλοδαπός τα ξημερώματα της Δευτέρας αναστάτωσε τον Ασπρόπυργο, όταν ξεκίνησε να πυροβολεί στο αέρα με ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών έξω από σπίτι της περιοχής.

Όταν έφτασαν στην περιοχή αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ειδοποιημένοι από τους έντρομους κατοίκους στο οικισμό Συντριβάνι όπου και έπεφταν οι πυροβολισμοί, ο 33χρονος τους απείλησε με το όπλο του με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εξαπολύσουν πυροβολισμούς για να τον ακινητοποιήσουν και τελικά να τον τραυματίσουν στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε πως ο 33χρονος αλλοδαπός με το πιστόλι είχε ούτε λίγο ούτε πολύ, τουλάχιστον 8 εντάλματα σύλληψης από τις αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ληστεία, κλοπές και εμπρησμό ξένης ιδιοκτησίας.

Μάλιστα και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφοριών, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ο 33χρονος είχε συλληφθεί στο κέντρο του Πειραιά έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς και είχε βρεθεί να κατέχει παράνομα ένα πιστόλι.

Τότε είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο και είχε καταδικασθεί σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο και αναμένεται, όταν το επιστρέψουν οι θεράποντες ιατροί να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις