Site icon NewsIT

Αστυνομία: Διαλύουμε τα στέκια εμπορίας ναρκωτικών που λυμαίνονται την περιοχή του Αριστοτέλειου

09.11.2018 | 15:02
Αστυνομία: Διαλύουμε τα στέκια εμπορίας ναρκωτικών που λυμαίνονται την περιοχή του Αριστοτέλειου

Εντατικοποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό οι επιχειρήσεις για την πάταξη της δράσης των κυκλωμάτων ναρκωτικών στην περιοχή του Αριστοτέλειου, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν συλληφθεί στην περιοχή 32 άτομα και έχουν σχηματισθεί 27 ποινικές δικογραφίες για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενεργούν καθημερινά ελέγχους, καθώς και προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε συναφείς υποθέσεις, με συνακόλουθες κατασχέσεις ναρκωτικών ουσιών.

Ενδεικτικά, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα από 20 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2018, έχουν συλληφθεί στην περιοχή 32 άτομα και συγκεκριμένα 19 αλλοδαποί και 13 Έλληνες.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν σχηματισθεί 27 ποινικές δικογραφίες από τις οποίες οι 4 κακουργηματικού χαρακτήρα και 23 σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ έχουν κατασχεθεί ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Οι δράσεις αυτές, που εντάσσονται στο ευρύτερο επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

πηγή: astynomia.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version