Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ασύλληπτη τραγωδία στο Βόλο: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της – Συνελήφθη ο δράστης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Βόλο: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της – Συνελήφθη ο δράστης
ΦΩΤΟ THENEWSPAPER

Το έγκλημα έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Μακρινίτσας, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε δύο αδέρφια, ηλικίας 28 με 30 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και τα δύο αδέρφια υπέκυψαν στα τραύματά τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο του διπλού φονικού αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Click4More: Φρικτό έγκλημα στο Βόλο! Μαχαίρωσε αδερφό και αδερφή και εξαφανίστηκε

Δείτε το βίντεο του thenewspaper, λίγα λεπτά μετά το φονικό, τους διασώστες να προσπαθούν να μεταφέρουν γρήγορα, το ένα από τα δύο θύματα στο νοσοκομείο:

Σύμφωνα με το magnesianews, ο δράστης είναι ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι είχε διαφορές και, άγνωστο πώς, τελικά οι διαφορές αυτές “έκλεισαν” με τον πιο τραγικό τρόπο…

Click4More: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στο Βόλο – Θρήνος για τα δύο αδέρφια – θύματα του φονικού

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο ενώ ο αδερφός της τραυματίστηκε στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης και φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Επίσης, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ζευγάρι, είχε αποκτήσει και παιδάκι, το οποίο τώρα, δυστυχώς, έμεινε ορφανό από την μητέρα του…

Το ανθρωποκυνηγητό και η σύλληψη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης του διπλού φονικού έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ. Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις