Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτός είναι ο άνθρωπος που ασελγούσε στο 12χρονο κοριτσάκι

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ήταν η παρατηρητικότητα των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ που έσωσε το παιδί από τα χέρια του αδίστακτου παιδεραστή. Ο 77χρονος είδε οδηγήσει τη 12χρονη σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο στα πέριξ της Ομόνοιας και είχε ασελγήσει πάνω της.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαργαρίτη του Αχιλλέα και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή της Ομόνοιας είδαν το απόγευμα της Τρίτης να βγαίνει από κακόφημο ξενοδοχείο της περιοχής ένας ηλικιωμένος κρατώντας αγκαλιά ένα 12χρονο κοριτσάκι.

Αμέσως οι αστυνομικοί υποπτεύτηκαν πως κάτι δεν πάει καλά. Αμέσως πλησίασαν τον άνδρα και το παιδί και ζήτησαν εξηγήσεις από τον 77χρονο.

Ο άνδρας άρχισε να ψελλίζει αρχικά πως είναι εγγονή του. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το παιδί είναι από τη Ρουμανία ο 77χρονος άλλαξε “παραμύθι” και υποστήριξε ότι το παιδί είναι από προβληματική οικογένεια και πως το προστατεύει δίνοντάς του φαγητό και στέγη.

Το παιδί είχε πάνω του κινητό και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως είχε δεχθεί μήνυμα από τον 77χρονο με το οποίο το δελέαζε με χρήματα και φαγητό προκειμένου να συναντηθούν.

Όπως αποκαλύφθηκε αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο 77χρονος είχε πείσει το 12χρονο κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο ξενοδοχείο. Όπως είπε το παιδί το ανάγκαζε να παρακολουθεί μαζί του ταινίες πορνό και ασελγούσε πάνω της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε