Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δάφνη: Ο “τυφλός” με το παπάκι! Τι λέει για τον 52χρονο άνθρωπος που τον γνωρίζει

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Κι όμως ενώ ο 52χρονος επικαλείται την τυφλότητά του και μάλιστα σε ποσοστό 95% υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι μόνο αναπηρία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το πρόβλημα που έχει στα μάτια. Το έβλεπαν όπως λένε να οδηγεί μηχανάκι και αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι μόνο τυφλός δεν είναι.

Ο άνθρωπος που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ισχυρίζεται ότι ο 52χρονος μετακινούνταν με “παπάκι”. Δεν πιστεύει όπως λέει ότι έχει αναπηρία. Μάλιστα όπως δήλωσε ο άνθρωπος αυτός είναι διατεθειμένος να καταθέσει όσα γνωρίζει στην αστυνομία.

Ο 52χρονος πάντως στην σελίδα του στο facebook είχε ανεβάσει μια σειρά από εξετάσεις που δείχνουν όπως λέει την κακή κατάσταση των ματιών του ενώ έχει αναρτήσει και επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί αναπηρία σε ποσοστό 95%. Τώρα αναμένεται έρευνα για να διαπιστωθεί το ποσοστό αναπηρίας του 52χρονου, ενώ σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι η πάθησή του είναι μόνο στα… χαρτιά θα ακολουθήσει και έλεγχος για το πως έφτασε στα χέρια του επίσημη υπηρεσιακή βεβαίωση που πιστοποιεί την αναπηρία του.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε