Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δάφνη: Βρισιές, κατάρες και… ευχές στο προφίλ του δράστη στο Facebook! [pics]

Δάφνη: Βρισιές, κατάρες και… ευχές στο προφίλ του δράστη στο Facebook! [pics]

Το αδιανόητο δράμα που έζησε η 20χρονη κοπέλα κατά τις 24 ώρες της αιμχαλωσίας της από τον 52χρονο, στο σπίτι του στη Δάφνη, έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Ο 52χρονος σήμερα οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, ενώπιον των οποίων ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί.

Η κοπέλα νοσηλεύεται ακόμη σε νοσοκομείο και είναι φυσικά σε κατάσταση σοκ, μετά τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 52χρονου.

Ίσως να έχει υποστεί και ακόμη μεγαλύτερο σοκ, αν άκουσε τα όσα είπε ο άνδρας κατά την μεταφορά του σε εισαγγελέα και ανακριτή, αφού μεταξύ άλλων υποστήριξε πως με την κοπέλα είχαν… σχέση, πως βρέθηκε δεμένη στην καρέκλα γιατί “αυτό είναι το φετίχ της” και πως η  κοπέλα “ήταν με τη θέληση της” στο σπίτι του.

Μάλιστα, σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: ” Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί“…

Την ίδια ώρα, μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει το tovima.gr, δείχνει τον δράστη στο σπίτι του, την ώρα της επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ. Είναι ημίγυμνος και τυλιγμένος με κάτι που μοιάζει με πετσέτα… Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο εδώ.

Δάφνη: Post στο facebook προειδοποιούσε για τον βιαστή;

Παράλληλα, ο 52χρονος είχε περισσότερους από 1.000 φίλους στο προφίλ που διατηρούσε στο Facebook, ωστόσο από σήμερα έχει και πολλούς… εχθρούς. Ανθρώπους που σχολιάζουν… κατά ριπάς κάτω από την πιο πρόσφατη δημοσίευση που έχει κάνει, με τις κατάρες και τις βρισιές να μονοπωλούν.

Δείτε την φωτογραφία

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε