Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δάσος από χασισόδεντρα αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο [pics]

Δάσος από χασισόδεντρα αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο [pics]
ΦΩΤΟ από το CretaPost

Η μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Ρεθύμνου μετά από επιχείρηση που έκαναν οι ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί σήμερα το πρωί βρήκαν ένα χωράφι, στον δήμο Αγίου Βασιλείου, στο οποίο καλλιεργούνταν 531 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ήταν στο στάδιο ανάπτυξης και είχαν φτάσει έως και το 1 μέτρο ύψος!

Οι αρχές ξερίζωσαν την χασισοφυτεία ενώ παράλληλα ξεκίνησαν τις έρευνας για τον εντοπισμό τόσο των ιδιοκτητών όσο και των καλλιεργητών.

Μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Έλληνες 40 και 52 χρόνων – πρόκειται για έναν αγρότη και έναν επιχειρηματία – που φέρονται να είναι οι ιδιοκτήτες της χασισοφυτείας αλλά και δύο Αλβανούς 31 και 21 χρόνων που φέρονται να ήταν οι καλλιεργητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές στα σπίτια των συλληφθέντων βρήκαν και κατάσχεσαν διάφορα είδη όπλων όπως: ένα πολεμικό όπλο, ένα κυνηγετικό όπλο, σφαίρες και 1.000 ευρώ σε μετρητά.

Παράλληλα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν εννέα κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες καθώς και το αυτοκίνητο του 52χρονου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: CretaPost

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις