Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

“Δεν φταίω εγώ” λέει ο 30χρονος για το έγκλημα στον Πειραιά

“Δεν φταίω εγώ” λέει ο 30χρονος για το έγκλημα στον Πειραιά

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 30χρονος δράστης του εγκλήματος στο Πειραιά.

Ο καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος δήλωσε μπαίνοντας στα δικαστήρια «έχω μετανιώσει αλλά δεν φταίω εγώ». Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13:00 της Παρασκευής (04.01.2019).

Ο 30χρονος φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς πως έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον 21 ετών νεαρό με τον οποίο τσακώθηκε μετά την αλλαγή του χρόνου σε μπαρ του Πειραιά καθώς δεχόταν χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο 30χρονος που κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση απέδωσε τα πάντα στην… κακιά στιγμή και στο αλκοόλ. Είπε πως είχε μαζί του το όπλο για να ρίξει μπαλωθιές για το νέο έτος.

Το περιστατικό έγινε έξω από γνωστό κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά. Θύτης και θύμα συναντήθηκαν στην είσοδο. Διαπληκτίστηκαν και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στο… δρόμο. Ήρθαν στα χέρια και τότε ο 30χρονος έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε δυο φορές με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 21χρονο.

Κατά μια άλλη εκδοχή, που όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές, το έγκλημα ίσως έγινε από παρεξήγηση, καθώς ο δίδυμος αδελφός του δράστη τις προηγούμενες ημέρες παρενοχλούσε την φίλη του θύματος, με αποτέλεσμα όταν είδε μπροστά του ο 21χρονος τον δράστη, να του ζητήσει το λόγο πιστεύοντας πως είναι ο αντίζηλος.

Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις