Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη σε όλη την Αττική – Τρεις συλλήψεις

Διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη σε όλη την Αττική – Τρεις συλλήψεις

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθησαν στις 30 Νοεμβρίου στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις  αλλοδαποί, ηλικίας 44, 38 και 40 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για άτομα που διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων και του κέντρου Αθήνας και τα εντόπισαν.

Συγκεκριμένα συνελήφθη ο 44χρονος στο σπίτι του το οποίο χρησιμοποιούσε για να κρύβει ναρκωτικά, να έχει για λογαριασμό του 38χρονου με σκοπό τη διακίνηση 6 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαϊνη βάρους 845 γραμμαρίων. Ο ίδιος πιάστηκε να έχει στο αυτοκίνητό του αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 50 γραμμαρίων.

Ο 38χρονος και ο 40χρονος εντοπίστηκαν σε σπίτι να κατέχουν πέντε νάιλον σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20,480 κιλών με σκοπό τη διακίνηση.

Συνολικά, από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: κοκαΐνη βάρους 895 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20,480 κιλών, 22.700- ευρώ και 25.000 λεκ Αλβανίας, 5 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 6 κινητά τηλέφωνα, πλήθος νάιλον συσκευασιών και δύο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις