Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Διδυμότειχο: Πώς έγινε η σύλληψη του άνδρα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία στα Καμίνια

Διδυμότειχο: Πώς έγινε η σύλληψη του άνδρα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία στα Καμίνια

Συνελήφθη στον Έβρο αλλοδαπός που εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία Πακιστανού στα Καμίνια και τον τραυματισμό δύο ακόμη ατόμων.

Η σύλληψη του, που έγινε λίγο πριν περάσει τα σύνορα με την Τουρκία,  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, μετά από ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Δ’ Τμήματος Πρωτοδικείου Πειραιά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να είναι πολλές πέρα από την ανθρωποκτονία. 

Τα ίχνη του Πακιστανού εντοπίστηκαν την Τετάρτη το απόγευμα  (25-11-2020) στην περιοχή της Μάνδρας Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς του  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης της περιοχής. Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να διαφύγει και να περάσει στην Τουρκία για να γλιτώσει, αλλά δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.

Στους αστυνομικούς δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ωστόσο έγινε έρευνα όπου διαπιστώθηκε ποιος ακριβώς  είναι και παράλληλα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην άγρια δολοφονία στα Καμίνια.

Να σημειωθεί ότι είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση μετά την πληροφορία ότι θα επιχειρούσε να διαφύγει στην Τουρκία. Συγκεκριμένα υπήρξε συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, που χειρίζεται την υπόθεση, με Υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος που τελικά έφεραν αποτέλεσμα.

Για την εμπλοκή τους στην συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, έχουν συλληφθεί άλλοι πέντε Πακιστανοί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις