Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε ο Γιώργος Πατέλης μέσα στην αίθουσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε ο Γιώργος Πατέλης μέσα στην αίθουσα

Ένα αιφνίδιο περιστατικό σημάδεψε την έναρξη της σημερινής ημέρας της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Διακόπηκε η διαδικασία στην δίκη της Χρυσής Αυγής λόγω ξαφνικής έντονης αδιαθεσίας του κατηγορούμενου πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη. Ο κατηγορούμενος ξαφνικά έπεσε κάτω την ώρα που είχε ξεκινήσει να απολογείται ο συγκατηγορούμενος του, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης. Αμέσως η πρόεδρος διέκοψε την διαδικασία και αφού ρώτησε αν υπάρχει στην αίθουσα γιατρός ζήτησε από τον γραμματέα να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Την ίδια στιγμή συγκατηγορούμενοι του Γιώργου Πατέλη με αστυνομικούς και συνηγόρους προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον πεσμένο κατηγορούμενο.

Λίγη ώρα μετά και ενώ το δικαστήριο έχει αποσυρθεί, στην αίθουσα έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι συνέφεραν τον Πατέλη, ο οποίος ωστόσο δεν έδειχνε να είναι καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό της κατάρρευσης του Γιώργου Πατέλη και της διακομιδής του στο νοσοκομείο οδήγησε τελικά στη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης του Δικαστηρίου. Ο κατηγορούμενος Κ. Κορκοβίλης, ο οποίος είχε ήδη αρχίσει να απολογείται όσο και ο επόμενος στη σειρά Αναστάσιος Μιχάλαρος δήλωσαν ότι αδυνατούν να συνεχίσουν «λόγω του περιστατικού».

Υπεράσπιση: Πρέπει να το σταθμίσετε αυτό το θέμα. Λόγω της ψυχικής αναταραχής που έχει προκληθεί.

Ακροατήριο: Ποια αναστάτωση; Θα τους χαϊδεύουμε κιόλας;

Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο Παρασκευή οπότε και θα συνεχιστεί η απολογία του Κ. Κορκοβίλη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις