Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δικηγόροι Ιωάννας: Ουδέποτε έδωσε συνέντευξη σε ελληνικό ή ξένο μέσο

βιτριόλι

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν ότι η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα έδωσε συνέντευξη σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης ελληνικό ή ξένο εξέδωσαν οι δικηγόροι της Νικόλαος Αλεξανδρής και Απόστολος Λύτρας.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι:

Με αφορμή φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες και ενόχλησαν τόσο την εντολέα μας όσο και την οικογένειά της, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Ιωάννας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια και να διευκρινίσουμε τα εξής:
Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, Ελληνικό ή ξένο. Άλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.
Η μητέρα της, η οποία στέκεται νυχθημερόν στο πλευρό της και προσπαθεί και εκείνη να διαχειριστεί τον πόνο του παιδιού της και την σοβαρότητα της καταστάσεώς της με ευγένεια και στωικότητα, έκπληκτη διαπίστωσε πως ολιγόλεπτη τηλεφωνική συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού καταγραφόταν εν άγνοια της και μεταδόθηκε, εν είδει συνεντεύξεως, χωρίς τη συναίνεση της.
Επιθυμία της Ιωάννας και της οικογενείας της είναι να υπάρξει σεβασμός στην τραγική κατάσταση της, αφού αναμφίβολα προέχει η ηρεμία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα πολλαπλά χειρουργεία που έχει μπροστά της. Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση.

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι
Νικόλαος Αλεξανδρής
Απόστολος Λύτρας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις