Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα για αποφυλάκιση Ρουπακιά: Βγαίνουν οι δολοφόνοι έξω!

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα για αποφυλάκιση Ρουπακιά: Βγαίνουν οι δολοφόνοι έξω!

Οργισμένος για την αποφυλάκιση του καθ’ ομολογία δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά εμφανίστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Μαραγκός.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο κ. Μαραγκός είπε: «Τι να αντιδράσει η οικογένεια; Μπορεί να αντιδράσει μετά από αυτό που έπαθαν οι άνθρωποι; Βγαίνουν οι δολοφόνοι έξω! Αυτοί έχουν χάσει ένα παιδί».

Ο κ. Μαραγκός αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή είπε ακόμα: «Το χειρότερο που γίνεται είναι οτι έχει ανδρωθεί μια εγκληματική οργάνωση που έχει καταλαβει όλες τις βαθμίδες της εξουσίας. Είναι πρώτη φορά που απεβλήθη Έλληνας ευρωβουλευτής από το ευρωκοινοβούλιο. (σ.σ. αναφέρεται στην αποβολή του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Ελευθέριου Συναδινού από τον Μάρτιν Σούλτς)

Και συνέχισε: «Αν λοιπόν δεν προστατεύσουμε την κοινωνία από την εγκληματική οργάνωση θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα». Αναφερόμενος στην δίκη είπε: «Για μας είναι εκνευριστικό. Κάνουν οι δικηγόροι απεργία 3,5 μήνες και διακόπτουν την δίκη. Τι επιδιώκουν; Από τον Γενάρη που θα είχε φτάσει η δίκη; Προσπαθήσαμε να υπάρξει εξαίρεση με αιτήσεις και παραστάσεις στον δικηγορικό σύλλογο. Είναι ανένδοτοι. Ας ερμηνευτεί αυτό. Αυτή η δίκη είναι ίδια με τις οποισδήποτε άλλες; Είναι άλλο πράγμα και δεν προστατεύεται κανείς».
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε