Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δημοσιογράφος το θύμα κλοπής από τον πασίγνωστο παρουσιαστή – «Δεν τον αναγνώρισα»

Δημοσιογράφος το θύμα κλοπής από τον πασίγνωστο παρουσιαστή – «Δεν τον αναγνώρισα»
Wepost

Για απόπειρα κλοπής κινητού τηλεφώνου συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας 58χρονος γνωστός πρώην παρουσιαστής, μαζί με έναν 45χρονο συνεργό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 58χρονος που οδηγούσε μια μηχανή, με συνεπιβάτη έναν 45χρονο άνδρα, σταμάτησε σε στάση λεωφορείου και τότε προσπάθησαν να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περίμενε στη στάση λεωφορείου. Η νεαρή αντέδρασε και πολίτες που ήταν στο σημείο ακινητοποίησαν τους δύο άνδρες.

«Δεν τον αναγνώρισα»

Το θύμα της απόπειρας κλοπής είναι νεαρή δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη που ήρθε στην Αθήνα πριν από λίγα μόλις 24ωρα. Η Λευκή Δήμου μίλησε στο wepost και περιέγραψε πώς έγινε το περιστατικό.

Όπως είπε, ο 58χρονος  παρουσιαστής και μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του, με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Η Λευκή που περίμενε σε στάση στο Σύνταγμα, ξαφνικά ενώ έγραφε μήνυμα στο κινητό της, είδε έναν άντρα να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως διηγήθηκε η κοπέλα άρχισε να τρέχει με την βαλίτσα στα χέρια για να τους προλάβει. Μάλιστα τονίζει πως οι πολίτες  που ήταν κοντά στο περιστατικό την άκουσαν να φωνάζει και μπήκαν μπροστά στους δράστες και τους ακινητοποίησαν, ενώ στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι δεν αναγνώρισε τον γνωστό παρουσιαστή και διαπίστωσε ποιος είναι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Αμφότεροι οι δύο δράστες πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως. Η Λευκή Δήμου μάλιστα κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη.

Η δημοσιογράφος έκανε και ανάρτηση στο προφίλ της περιγράφοντας την περιπέτειά της.

Με πληροφορίες από wepost

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις