Κυριακή, 3 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διπλή δολοφονία στα Τίρανα – Συγκλονιστική μαρτυρία: Ήξερα ότι πουλούσαν τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Διπλή δολοφονία στα Τίρανα – Συγκλονιστική μαρτυρία: Ήξερα ότι πουλούσαν τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία Αρχείου

Σειρά σοβαρών εγκλημάτων που φέρεται να έγιναν στην Ελλάδα, όπως κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Θεσσαλονίκη, έφερε στο φως η δολοφονία δύο αδελφών στα Τίρανα την τελευταία ημέρα του 2020. Οι δύο γυναίκες ζούσαν για χρόνια στην Καβάλα και πήγαιναν σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. 

Οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν από τον 59χρονο Περπαρίμ Αντέμι, ο οποίος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και με τις δυο αδελφές τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο 59χρονος σκότωσε την Χριστίνα και την Ζανέτα στο σπίτι τους και μπροστά στα  δύο ανήλικα παιδιά της τελευταίας, ηλικίας 15 και 16 ετών. Το στυγερό έγκλημα, συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Οι δύο αδελφές τα τελευταία χρόνια ζούσαν στην Καβάλα, προσπαθώντας να κάνουν μία νέα αρχή, μακριά από τον 59χρονο αφού φέρεται να την εξέδιδε και να πουλά τα παιδιά τους. Γειτόνισσα των δύο γυναικών στην Καβάλα, μιλώντας στο Tlive, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της οικογένειας των θυμάτων για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών. 

«Ο σταυρός που κουβαλούσαν αυτά τα δύο κορίτσια ήταν πολύ μεγάλος» σημειώνει στο Tlive η γειτόνισσα των δύο γυναικών και προσθέτει «αυτός ο άνθρωπος τους πήρε την ψυχή». Οι δύο αδελφές και ο 59χρονος, σύμφωνα με τα όσα είπε η γειτόνισσα των θυμάτων, ζούσαν μαζί και πάντα γινόταν αυτό που ήθελε εκείνος. «Πάντα τις είχε κάτω από το δεσμό του» λέει χαρακτηριστικά. Σημείωσε μάλιστα ότι είχε δει την μικρή αδελφή τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές να είναι έγκυος και ήξερε ότι πάει να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη. Ποτέ όμως, όπως είπε στο Tlive, δεν γύριζε με το βρέφος. «Άκουγα ότι τα έδιναν για υιοθεσία» είπε στο Tlive και σημείωσε ότι είχε ακούσει πως έδιναν τα παιδιά για δύο με τρία εκατομμύρια.  

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Περίοικοι της χαρακτηρίζουν πρόσχαρες και ήσυχες, ενώ σημειώνουν πως δεν δημιουργούσαν προβλήματα. Γείτονας των δύο αδελφών σημειώνει ότι υπήρχαν εντάσεις, μάλλον τηλεφωνικές, αλλά αυτές ήταν παροδικές και οι δύο γυναίκες ήταν πάντα τυπικές. 

Συμμαθήτρια τους στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, μιλώντας στο Tlive, σημειώνει: «Δεν δημιουργούσανε προβλήματα. Ήταν πολύ καλά κορίτσια και τα δύο. Δεν δείχνανε να έχουν κάποιο πρόβλημα, τώρα το τι κρύβει ο καθένας από μέσα του δεν ξέρεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tlive, θα υπάρξει και εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διαλευκανθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί στη χώρα μας. 

«Έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου»

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς των θυμάτων κατήγγειλαν στην αλβανική τηλεόραση ότι ο 59χρονος άνδρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει τους φόνους εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια πουλούσε τα παιδιά τους.

Η αδερφή των θυμάτων είπε για την υπόθεση, σε τοπικά μέσα της Αλβανίας, ότι: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους». Πρόσθεσε, δε, πως έχουν πωληθεί πάνω από 10 μωρά. Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις