Αργότερα προέκυψε ότι όσο οι οικογένειες των θυμάτων έψαχναν να βρουν τους ανθρώπους τους, κάποιοι έκαναν αγορές μεγάλης αξίας με τις πιστωτικές κάρτες του Νικολαΐδη και εξαργυρώνονταν επιταγές, σε Αθήνα, Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ κλπ.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου που ακολούθησε, οι δράστες, ανάμεσά τους και ο “γιατρός” παρέσυραν το ζευγάρι στην Κηφισιά με σκοπό να αποσπάσουν τα PIN των πιστωτικών καρτών του Νικολαΐδη και των λογαριασμών του. Αφού πήραν αυτά που ήθελαν, το ζευγάρι μεταφέρθηκε σε ερημική τοποθεσία της Πεντέλης, όπου δολοφονήθηκε δεμένο, με χτυπήματα από σιδερένιο λοστό.

Στη συνέχεια, τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο Σέσι Γραμματικού, όπου βρέθηκαν τυχαία από έναν βοσκό, 5 μήνες μετά. 

Τι λέει η μητέρα της Καλαθάκη

«Θεία Δίκη Αγγελική μου. Πήρε αυτό που του άξιζε, αλλά έπρεπε να περάσουν είκοσι τρία χρόνια και να βρεθεί τυχαία; Για μένα αυτή η πληγή δε θα κλείσει ποτέ. Και τώρα τα Χριστούγεννα στον τάφο της Σούλας μου ήμουν. Χάθηκε άδικα… Δεν τον τιμώρησε η Δικαιοσύνη, τον τιμώρησε ο Θεός», είπε συγκινημένη στην Αγγελική Νικολούλη, η Καίτη Καλαθάκη.

Σοκαρισμένη άκουσε την είδηση και η Όλγα Κακουλίδου, αδελφή του Γιώργου Νικολαΐδη.

«Ζούσε ανάμεσά μας και οι Αρχές δεν τον εντόπισαν;», αναρωτήθηκε.

«Σίγουρα είναι μία δικαίωση, έστω και μετά από τόσα χρόνια. Ο αδελφός μου όμως δε γυρίζει πίσω και αυτό ακόμη με πονάει».  

Πηγή: anikolouli