Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δολοφονία Καστοριά: Ο 30χρονος ειδικός φρουρός δεν είχε περάσει από ψυχολόγο

Δολοφονία Καστοριά: Ο 30χρονος ειδικός φρουρός δεν είχε περάσει από ψυχολόγο

Μια ακόμη αποκάλυψη για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά από 30χρονο ειδικό φρουρό, ένα έγκλημα το πραγματικό κίνητρο του οποίου παραμένει μυστήριο, έρχεται να συγκλονίσει. Και έχει να κάνει με όσα ακολούθησαν τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο δράστης.

Τον Ιούλιο του 2014 ο 30χρονος, σήμερα, ειδικός φρουρός βρέθηκε στο Μοναστηράκι και ήταν ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει και τραυματίσει στον ώμο τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, παίζοντας έτσι καθοριστικό ρόλο στη σύλληψή του.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, στο περιθώριο παρουσίασης στοιχείων για την ικανότητα αστυνομικών να οπλοφορούν, ο 30χρονος καθ’ ομολογία δράστης δεν είχε περάσει ποτέ από ειδική επιτροπή, μετά το περιστατικό με τον Μαζιώτη!

Ο ειδικός φρουρός δεν κλήθηκε ποτέ να περάσει από τις επιτροπές όπλων της Αττικής, παρότι, σύμφωνα με τους ειδικούς, τέτοιου είδους σοβαρά περιστατικά μπορούν να έχουν επίδραση στην ψυχολογία ενός αστυνομικού.

Και αυτό μολονότι η συμπλοκή με τον Μαζιώτη έγινε αιτία για να μετατεθεί ο 30χρονος για υπηρεσιακούς λόγους ασφαλείας από την Αθήνα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε