Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Συγκλόνισαν οι κόρες και ο αδερφός του θύματος – «Θέλουμε παραδειγματική τιμωρία»

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Συγκλόνισαν οι κόρες και ο αδερφός του θύματος – «Θέλουμε παραδειγματική τιμωρία»

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 75χρονου, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (03.06.2021) στην Αγία Βαρβάρα δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του, δήλωσαν οι δύο κόρες της 64χρονης δολοφονηθείσας και ο αδελφός της.

Οι δύο γυναίκες και ο αδελφός του θύματος της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα, εμφανώς συγκινημένοι, προσήλθαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενοι από τη δικηγόρο τους, Γιάννα Παναγοπούλου, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην υπόθεση ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται τη δικογραφία.

Η μία από τις δύο κόρες του θύματος ζήτησε την απόδοση δικαιοσύνης για τη μητέρα της, επισημαίνοντας: «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα».

Εμφανώς συγκινημένος και ξεσπώντας σε λυγμούς, ο αδελφός της 64χρονης τόνισε: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, την σκοτώσει κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

«Έγκλημα προσχεδιασμένο»

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου. Η θέση δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση, για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο.

Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας, μάλιστα η ιατροδικαστική έκθεση είναι ενδεικτική και μάρτυρα την ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεδομένου ότι ο θάνατος της επήλθε συνέπεια σημαντικότατων κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της» ανέφερε η κ. Παναγοπούλου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις