Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δολοφονία στην Πανόρμου: Σεξιστικά σχόλια, κάμερες ασφαλείας και “τώρα ρε πο@στη παίρνω το όπλο”

Δολοφονία στην Πανόρμου: Σεξιστικά σχόλια, κάμερες ασφαλείας και “τώρα ρε πο@στη παίρνω το όπλο”

– Άφαντος ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου
– “Άσπονδοι φίλοι” θύτης και θύμα – Έκαναν συχνά παρέα, αλλά και… τσακώνονταν συχνά
– Το θύμα έδιωχνε το δράστη από το γυμναστήριό του γιατί έκανε σεξιστικά σχόλια στις γυναίκες
– Ο “πιστολέρο” είχε απειλήσει τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου ότι θα του κατέστρεφε το αυτοκίνητο κι έτσι ο τελευταίος είχε εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας, που ήταν η δεύτερη αιτία της έντονης διαφωνίας τους
– Πριν λίγες ημέρες είχαν έρθει στα χέρια και το θύμα είχε ζητήσει βοήθεια από… πυγμάχο φίλο του για να προστατευτεί!
– Όλο το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης – Φωτογραφίες και βίντεο με μαρτυρίες

Μια στυγνή διολοφονία, ένας δράστης που έχει γίνει “καπνός” κι ένας άνθρωπος που έπεσε νεκρός από τρεις σφαίρες. Αν προσθέσουμε και τη δεύτερη “ανάγνωση”, αυτή που σχετίζεται με τις πληροφορίες για σεξιστικά σχόλια του δράστη, για… μεγάλο παρελθόν τσακωμών μεταξύ των δύο ανδρών και για σχέσεις του άφαντου υπόπτου με τη Χρυσή Αυγή, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συγκεκριμένη υπόθεση δολοφονίας στην Πανόρμου είναι… ιδιαίτερη.

Δυο αφορμές – Τρεις σφαίρες

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως δράστης και θύμα ήταν… “άσπονδοι φίλοι”.

Άνθρωποι της περιοχής κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους που… έκαναν παρέα, αλλά είχαν και συχνές διαφορές, που πολλές φορές είχαν μετατραπεί σε έντονους διαπληκτισμούς αλλά και άγριους τσακωμούς.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι αφορμές για το φονικό ήταν δύο:

Πρώτον, η… αθυροστομία του δράστη. Υπάρχουν μαρτυρίες πως ο άνδρας που καταζητείται από χθες από τις Αρχές, έκανε πολύ συχνά σεξιστικά σχόλια για γυναίκες που πήγαιναν στο γυμναστήριο ιδιοκτησίας του θύματος. Ως αποτέλεσμα, ο τελευταίος να του έχει απαγορεύσει την είσοδο. Αυτό ήταν το πρώτο σημείο τριβής.

Το δεύτερο ήταν οι κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει το θύμα στο μπαλκόνι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης τον απειλούσε πως θα καταστρέψει το αυτοκίνητό του και γι’ αυτό εγκατέστησε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να έρθει σε κόντρα με τον δράστη.

Δείτε στις φωτογραφίες του newsit.gr τις κάμερες ασφαλείας που προαναφέραμε

Αυτό είναι το αυτοκίνητο του θύματος

Ακούστε τις μαρτυρίες σχετικά με τα σεξιστικά σχόλια του δράστη απέναντι στις γυναίκες που πήγαιναν στο γυμναστήριο του θύματος.

 

Είχε ζητήσει μαθήματα πυγμαχίας!

Μια ακόμη ενδιαφέρουα πληροφορία, είναι πως στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, οι δύο άνδρες είχαν πιαστεί στα χέρια. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο δράστης είχε επιτεθεί σωματικά -εκτός από λεκτικά- στο μετέπειτα θύμα του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ζητήσει τη βοήθεια ενός φίλου του, πυγμάχου, ώστε να μπορέσει να προστατευτεί από τυχόν νέα επίθεση του ανθρώπου που καταζητείται.

Η απειλή… στο κενό

Όλα αυτά μέχρι χθες το απόγευμα, όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν ξανά. Κατέληξαν να έρθουν στα χέρια και σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είπε στο… οσονούπω θύμα του: “Τώρα ρε πο@στη πάω στο σπίτι να πάρω το όπλο“.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου προφανώς δεν πήρε… στα σοβαρά την απειλή, μέχρι που ο δράστης επέστρεψε κρατώντας το όπλο.

Τον καταδίωξε για μερικά μέτρα, τον πυροβόλησε τρεις φορές και τον σκότωσε, ενώ στη συνέχεια ψύχραιμος -όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες- και πάντα με το όπλο στα χέρια έφυγε σε αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι του.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας

Μια σφαίρα “καρφωμένη” σε ένα αυτοκίνητο…

Οι μαρτυρίες

Άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή της δολοφονίας, μίλησαν στο newsit.gr για το πώς εξελίχθηκε ο άγριος καυγάς.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο

Εδώ να σημειώσουμε πως ήδη κάποιοι κάτοικοι της περιοχής αλλά και άνθρωποι που γνώριζαν το θύμα, έχουν ήδη καταφτάσει στο γυμναστήριο που διατηρούσε για να αφήσουν μερικά λουλούδια…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Μίλτος Σακελλάρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε