Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Δολοφονία στην Πανόρμου: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 60χρονο – “Ήμουν σε άμυνα” είπε

Δολοφονία στην Πανόρμου: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 60χρονο – “Ήμουν σε άμυνα” είπε

Για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, το οποίο επισείει ποινή ισόβιας κάθειρξης, κατηγορείται ο 60χρόνος δράστης της δολοφονίας ιδιοκτήτη γυμναστηρίου το απόγευμα της Παρασκευής (21.10.2016) στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου.

Ο εισαγγελέας πέραν από την κακουργηματική κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που απήγγειλε σε βάρος του 60χρόνου, άσκησε σε βάρος του και ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της παράνομης οπλοχρησίας.

Ο 60χρνος δράστης, συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές 2012, οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (23.10.2016), στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί τελικά την Τρίτη (25.10.2016). Ο κατηγορούμενος όταν κατέφθασε ήταν σιωπηλός και δεν έκανε καμία δήλωση, με τον δικηγόρο του ήδη από χθες να δηλώνει πως “έχει μετανιώσει”.

 

 

Αποχωρώντας από την Ευελπίδων, ο δράστης ρωτήθηκε από το newsit.gr αν έχει μετανιώσει και αν θέλει να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, με τον ίδιο να… γνέφει καταφατικά. Αμέσως μετά δήλωσε “σε άμυνα, σε άμυνα”, κάτι το οποίο είχε δηλώσει χθες και ο δικηγόρος του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε