Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Φιλιά και μπινελίκια από τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Φιλιά και μπινελίκια από τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας εκδικάζεται η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατα του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.

Κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης οι δυο από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Συγκατηγορούμενος των δυο, ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας κατα του κ. Αντωνόπουλου, είναι ο Άρης Φλώρος, καταδικασμένος ήδη για την μεγάλη υπεξαίρεση της Energa – Hellas Power.

Κατά την προσαγωγή τους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ένας εκ των δύο Αλβανών σε ερώτηση εάν εμπλέκονται στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου απάντησε βρίζοντας (μ.. της μανας σου!) και έστειλε ένα φιλί στις κάμερες.

Το Δικαστήριο εξέτασε το εαν θα πρέπει να κριθεί απαράδεκτη η συζήτηση στο ακροατήριο και συνεπώς να αναβληθεί, λόγω μη έγκυρης κλήσης του κατηγορουμένου Αριστείδη Φλώρου ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Δεν υπάρχει εγγραφο του κατηγορουμένου στη δικογραφία που να γνωστοποιεί την νέα κατοικία του (σ.σ. τις φυλακές). Να απορριφθεί το αίτημα» είπε η εισαγγελέας της έδρας.

Με σύμφωνη τη γνώμη της εισαγγελέως, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αποφάσισε την μεταγωγή του Αριστείδη Φλώρου στο ακροατήριο από το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού που κρατείται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις