Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δολοφόνησε τον πατέρα του κι έπεσε για ύπνο! Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Φωτογραφία από: ekriti.gr

– Ένα αδιανόητο οικογενειακό δράμα “γράφτηκε” τα ξημερώματα στο Ηράκλειο
– 34χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του επειδή θυμήθηκε πως όταν ήταν μικρός τον χτυπούσε
– Φέρεται να υποστήριξε πως όταν πίνει αλκοόλ “μεταμορφώνεται”, βγάζοντας βίαιη συμπεριφορά
– Η αδελφή του θύματος ξύπνησε τον γιο το πρωί και κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί
– Βρήκε τον αδελφό της νεκρό και ειδοποίησε έντρομη τις Αρχές – Συνελήφθη ο 34χρονος που οδηγείται το μεσημέρι στον Εισαγγελέα
– Σοκαρισμένοι οι γείτονες από την τραγωδία που συνέβη λίγο μετά τα Χριστούγεννα – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Συγκλονισμένη είναι από νωρίς το πρωί η τοπική κοινωνία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Η περιοχή της Φορτέτσας “ξύπνησε” με μία τραγική είδηση. Μια είδηση για μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Μια είδηση που έλεγε ότι “γιος έπνιξε τον πατέρα του“…

Οι πληροφορίες έρχονται με γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα με αυτές, το ειδεχθές έγκλημα έγινε όταν γιος και πατέρας έμειναν μόνοι στο σπίτι του θύματος. Ήταν λίγο μετά τη γιορτή των Χριστουγέννων, περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τρίτης, 26.12.2017.

Αλκοόλ, καυγάς, δολοφονία στο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και οι δύο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ σε καφενείο όπου βρίσκονταν νωρίτερα λόγω της ημέρας.

Άρχισαν να λογομαχούν με συνέπεια ο καυγάς να καταλήξει σε τραγωδία. Ο 34χρονος γιος έπιασε το κεφάλι του πατέρα του και με τα ίδια του τα χέρια, έφραξε το στόμα και τη μύτη του ώσπου επήλθε το μοιραίο. 

Αστυνομικοί περιγράφουν πως το πτώμα του άτυχου 61χρονου βρέθηκε από την ίδια του την αδελφή λίγη ώρα αργότερα. Μέσα στον πανικό της ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες, όμως, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καθώς ο 61χρονος συνταξιούχος πατέρας ήταν ήδη νεκρός. 

Ο 34χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Η ομολογία, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η συγκλονισμένη γειτονιά στο Ηράκλειο

Προσήχθη στην Ασφάλεια και ήταν σε άθλια κατάσταση λόγω μέθης. Λίγο αργότερα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Σύμφωνα με τα όσα λένε αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος θυμήθηκε μέσα στο μεθύσι του τα άσχημα παιδικά χρόνια που πέρασε αφού όπως είπε ο πατέρα του τον χτυπούσε συχνά.

Το θύμα, έχει άλλο ένα παιδί, μία κόρη, η οποία διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τόσο ο 34χρονος δράστης, όσο και η αδελφή του, φέρεται να είχαν περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, με την ενδοοικογενειακή βία να είναι ένας καθοριστικός παράγοντας της ζωής τους.

Αυτός φέρεται να είναι και ο λόγος που ο δράστης είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Έπεσε για ύπνο μετά τη δολοφονία!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 34χρονος άνδρας αμέσως μετά το φονικό έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και κοιμήθηκε. Η θεία του τον ξύπνησε το πρωί και αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Με αυτό τον τρόπο αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Ο 34χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης και πως, όταν πίνει, “μεταμορφώνεται”, “βγάζοντας” βίαιη συμπεριφορά.

Την ίδια ώρα, έξω από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, συγκεντρώνεται κόσμος ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύει το ekriti.gr

Ηράκλειο Ηράκλειο Ηράκλειο

Ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Διαβάστε τι αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Αστυνομία: “Συνελήφθη χθες (25.12.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός,  για ανθρωποκτονία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 61χρονο, προκάλεσε τον θάνατο του με ασφυξία.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις