Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Το απίστευτο ξέσπασμα της μάνας της

μάνα Δώρας Ζέμπερη

Τρελαμένη η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα για τον δολοφόνο του παιδιού της. Οι αστυνομικοί φυγάδευσαν λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, (10.11.2017) τον 58χρονο φονιά, προκαλώντας την οργή του πλήθους που ήταν στο σημείο για να λιντσάρει τον δολοφόνο.

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη βρισκόταν εκτός εαυτού. «Θα τον ξεκάνω» φώναζε και στην συνέχεια έλεγε: «Να παραιτηθούν όλοι! Μπουρδ@λο κράτος»!

Αμέσως μετά δήλωσε για τους αστυνομικούς: «Με χτυπήσανε οι αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με κλωτσήσανε και με σπρώξανε και με ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική Αστυνομία.

Δώρα Ζέμπερη: Φυγαδεύουν τον δολοφόνο της!

Πιάσανε το δολοφόνο για να ακούσουνε τους επαίνους! Έπρεπε να τον αφήσουν σε μας. Στα χέρια μας. Να έρθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα τώρα! Αλλιώς να παραιτηθούν όλοι. Τον κρατούσαν να μην τον χτυπήσουμε, να μην βγάλει αίμα. Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου” ούρλιαζε, γεμάτη από θυμό.

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη ανέφερε ότι βρίσκεται στην Ευελπίδων από τις 8 ενώ τόνισε ότι δεν δέχεται την συγγνώμη του. “Καμία συγγνώμη δεν δέχομαι. Και στην άλλη τη ζωή μου θα τον κυνηγήσω» φώναζε.

Δώρα Ζέμπερη

Δείτε όλα όσα είπε η μητέρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις