Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: “Ήθελε να την σκοτώσει, δεν ήταν τυχαίο” καταγγέλει η μητέρα! [vid]

Δώρα Ζέμπερη: “Ήθελε να την σκοτώσει, δεν ήταν τυχαίο” καταγγέλει η μητέρα! [vid]

– Για εσκεμμένη και όχι τυχαία δολοφονία κάνει λόγο η μητέρα της 32χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο!
– “Καταπέλτης” απέναντι σε κράτος και πολιτεία! “Ντροπή το να αποφυλακίζονται τέτοιοι άνθρωποι”
– “Ήταν ένα φωτεινό πλάσμα και την καταπλάκωσε το φως” τονίζει η δικηγόρος της οικογένειας για την Δώρα Ζέμπερη
– “Πόσες ακόμα οικογένειες θα καταστραφούν για να αλλάξουν οι νόμοι;”
– Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο από την συνέντευξη Τύπου της οικογένειας της άτυχης εφοριακού

Για μελετημένη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη έκανε λόγο η μητέρα της άτυχης 32χρονης. Όπως καταγγέλει, ο δολοφόνος γνώριζε την Δώρα Ζέμπερη, καθώς έμενε 300 μέτρα μακρυά από το σπίτι τους, και την είχε συναντήσει και στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η ίδια μαζί με την δικηγόρο της οικογένειας και τον αδερφός της Δώρας, ανέφερε πως περιμένει να μην δοθεί κανένα ελαφρυντικό στον δολοφόνο και να του επιβληθεί η πιο αυστηρή ποινή.

Ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο όσο και τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον που επέδειξαν. Ανέφερε ωστόσο χαρακτηριστικά πως “λυπάμαι που κάποιος ανέλαβε να υπερασπιστεί τον φονιά. Κανείς δεν έπρεπε να τον υπερασπιστεί. Το έκανε εσκεμμένα, δεν ήταν τυχαίο. Ήθελε να την σκοτώσει, εύχομαι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ώστε να μην θρηνήσει άλλη μάνα”.

Επικαλούμενη δικές της πληροφορίες, ανέφερε πως την ήξερε και την παρακολουθούσε. Χαρακτήρισε ψεύτη τον δράστη ο οποίος υποστήριξε πως δεν την γνώριζε.

“Ντροπή για όσους τον έβγαλαν έξω”

Σχετικά με την φυλάκισή του για προηγούμενα αδικήματα και την αποφυλάκισή του τελικά, το χαρακτήρισε “ντροπή”. Όπως είπε “είναι ντροπή που τον άφησαν να βγει έξω, και αν έμενε κι άλλο μπορεί να είχε κάνει κι άλλο φόνο. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω εμπιστοσύνη στο κράτος. Έπρεπε να τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών”

“Θα τον ξαναπλησιάσω”

Σχετικά με τα επεισόδια στα δικαστήρια, όταν γονείς και πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δράστη είπε χαρακτηριστικά “θα τον ξαναπλησιάσω, όσο μπορώ”

“Η Δώρα Ζέμπερη ήταν φωτεινή, και ήρθε το σκοτάδι και την καταπλάκωσε”

Η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου έκανε λόγο για έναν στυγνό εγκληματία, που δεν δίστασε να την κατακρεουργήσει για 5 ευρώ.

“Μιλάμε για έναν αμετανόητο δολοφόνο. Αν η αστυνομία δεν έκανε πολύ καλά την δουλειά της, θα σκότωνε κι άλλους. Μιλάμε για μια παθογένεια της κοινωνίας. Μιλάμε για έναν κατηγορούμενο που δε διστάζει λίγο μετά την αποφυλάκισή του αρματωμένος με σουγιά μέσα σε έναν ιερό χώρο να διαλέξει το θήραμά του σαν έναν κυνηγός” ανέφερε.

“Η Δώρα ήταν ένα φωτεινό πλάσμα που ήρθε το φως και την καταπλάκωσε” τόνισε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο.

“Πόσες οικογένειες θα καταστραφούν ακόμα για να αλλάξουν οι νόμοι;”

Από την μεριά του ο αδερφός της 32χρονης έκανε λόγο για μια “μαχήτρια” της Ζωής. Ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για την γρήγορη σύλληψη του “σφαγέα” όπως είπε της αδερφής του.

Σημείωσε ότι “δεν γίνεται να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι έξω. Πόσες οικογένειες να καταστραφούν ακόμα; Οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν. Το κράτος πρέπει να παρέμβει άμεσα” υπογράμμισε.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις