Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Μνήμες φρίκης στο δικαστήριο – Στο σκαμνί 58χρονος που τη μαχαίρωσε 14 φορές

Δώρα Ζέμπερη

Στο σκαμνί κάθεται σήμερα ο 58χρονος που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της εφοριακού στο Δεύτερο Νεκροταφείο της Αθήνας. Στο δικαστήριο σήμερα αναμένεται να ξυπνήσουν μνήμες φρίκης. Οι γονείς και τα αδέλφια ζητούν δικαίωση, ενώ πλέον ο δράστης λέει ότι δεν είναι ο μόνος που εμπλέκεται στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Ο 58χρονος που συνελήφθη 10 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία στο Δεύτερο Νεκροταφείο της Αθήνας τον περασμένο Οκτώβριο παρά την αρχική του ομολογία με υπόμνημα “δείχνει” άλλους ως ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς πίσω από τη δολοφονία. Η άτυχη 32χρονη Δώρα Ζέμπερη είχε δεχθεί 14 μαχαιριές μέσα στο πρώτο νεκροταφείο και ξεψύχησε προσπαθώντας να καλέσει σε βοήθεια.
Ο 58χρονος κατηγορείται ότι προσπάθησε να τη ληστέψει, θέλησε να αρπάξει την τσάντα της 32χρονης και όταν εκείνη αντέδρασε της επιτέθηκε με μαχαίρι και τη χτύπησε πολλές φορές με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε και με τρένο έφτασε στο κέντρο της Αθήνας. Από τα ίδια στοιχεία προέκυψε ότι πούλησε το κινητό της άτυχης γυναίκας σε κατάστημα στην περιοχή της Ομόνοιας. Από το κινητό οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και τον συνέλαβαν 10 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις