Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: “Μου είπαν να πουλήσω το κινητό” δηλώνει ο 58χρονος δολοφόνος

δολοφονία Β΄ Νεκροταφείο

Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, σχετικά με την κατάθεση του δολοφόνου της 32χρονης. Αφού μίλησε για ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας, υποστήριξε ότι ήταν οι ίδιοι που έδωσαν εντολή στον 58χρονο να πουλήσει το κινητό.

Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1, ο 58χρονος κατέθεσε πως αφού δολοφόνησε άγρια την Δώρα Ζέμπερη και έκλεψε το κινητό της, πήρε “διαταγή” να το πουλήσει.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης «αυτοί», εννοώντας φυσικά τους ηθικούς αυτουργούς, του έδωσαν εντολή να πουλήσει το κινητό της αμέσως για ανταλλακτικά. 

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν να εντοπίσουν το κινητό τηλέφωνο σε κατάστημα στην οδό Σοφοκλέους στην Ομ’ονοια και έφτασαν στην εικόνα του δράστη.

Δώρα Ζέμπερη

Δώρα Ζέμπερη: Το colpo grosso των Αρχών

Οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια τους την ταυτότητα κατασκευής του smartphone που είχε η άτυχη Δώρα Ζέμπερη. Έτσι, κατάφεραν αρχικά να εντοπίσουν το στίγμα του στην κεραία της Ομόνοιας. Μια κεραία που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. Αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι των Πετραλώνων.

Κάποια στιγμή το κινητό απενεργοποιήθηκε. Ήταν όταν ο άνθρωπος που δολοφόνησε την Δώρα Ζέμπερη, το πούλησε σε κατάστημα στην οδό Σοφοκλέους. Τότε, οι αστυνομικοί έψαχναν πόρτα πόρτα στην περιοχή μήπως εντοπίσουν κάποιο στοιχείο. Όλα αυτά, μέχρι που έγινε η λάθος κίνηση. Ο καταστηματάρχης άλλαξε κάρτα sim στο ακριβό κινητό και το έβαλε στις προθήκες του καταστήματος.

Ήδη πια οι αστυνομικοί είχαν το στίγμα του κινητού και την βεβαιότητα πως λειτουργεί με νέα κάρτα. Το κυριότερο όμως είναι πως είχαν, λόγο της τεχνολογίας και το νέο αριθμό. Έτσι άρχισαν να παίρνουν ένα – ένα τα καταστήματα και την στιγμή που έμπαιναν σε αυτά έπαιρναν τηλέφωνο στο νέο αριθμό του κινητού και άκουγαν εάν χτυπά κάποια συσκευή στο μαγαζί.

Με τον τρόπο αυτό έφθασαν και στο κατάστημα τις οδού Σοφοκλέους, εφαρμόζοντας δηλαδή το ίδιο κόλπο. Άκουσαν ξαφνικά να ηχεί ένα κινητό τηλέφωνο από την βιτρίνα. Ρώτησαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη πού βρήκε το άσπρο smartphone, αποκαλύπτοντας πλέον την εικόνα του δολοφόνου που είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Δώρα Ζέμπερη

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις