Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Τα στοιχεία “κλειδιά” για την εξιχνίαση της δολοφονίας! “Βλέπουν” ληστεία με σεξουαλικά κίνητρα

Δώρα Ζέμπερη

– Τα νέα στοιχεία που έχει η Ασφάλεια Αττικής για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού
– Το στίγμα του κινητού της και η πορεία που ακολούθησε
– Τι λέει ο θείος της στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon
– Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) με 14 μαχαιριές, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

Δυο σημαντικά στοιχεία έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής, που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, η οποία κατακρεουργήθηκε μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Το πρώτο στοιχείο είναι η εικόνα ενός άνδρα, ίσως αλλοδαπού -ασιατικής καταγωγής- και το δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι το τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, λίγο πριν το κλείσει ο δολοφόνος της.

Όσον αφορά στο τελευταίο, θεωρείται το πλέον σημαντικό στοιχείο, καθώς πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, εκτιμώντας πως ο δράστης της άγριας δολοφονίας πούλησε σε κλεπταποδόχο το smartphone της 32χρονης εφοριακού.

Δώρα Ζέμπερη

Ληστεία και σεξουαλική παρενόχληση

Κατά συνέπεια, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με μια ειδεχθή περίπτωση ληστείας μετά φόνου και μάλιστα με πιθανή πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης και ασέλγειας.
Δηλαδή, ο κακοποιός επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα της άτυχης εφοριακού και παράλληλα να ασελγήσει σε βάρος της. Η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φαίνεται να αντέδρασε και μάλιστα να χτύπησε τον αδίστακτο δολοφόνο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εξαγριωθεί, να την καταδιώξει και τελικά να ξεσπάσει επάνω της την μανία του με 14 μαχαιριές.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν συλλέξει, τόσο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, όσο και από κάμερες σε καταστήματα και επιχειρήσεις, έχουν καταλήξει σε μια συγκεκριμένη εικόνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν πλάνα από άγνωστο άτομο, ίσως αλλοδαπό, ο οποίος διασχίζει την Λ. Ηρακλείου από σημείο που δεν υπάρχει πρόσβαση για πεζούς και μάλιστα κοντά στην μάνδρα του Β’ Νεκροταφείου.
Το άτομο φθάνει στην οδό Ηρακλείου, παράδρομο της Λεωφόρου, και κατευθύνεται πεζό προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό, χωρίς όμως να εισέρχεται, καθώς από εκεί και έπειτα τα ίχνη του χάνονται από τις κάμερες.

Το στίγμα του κινητού

Από εκεί και μετά, οι αστυνομικοί ακολουθούν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου από κεραία σε κεραία, μέχρι και το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, το κινητό έδωσε το πρώτο στίγμα λίγη ώρα μετά την δολοφονία στην κεραία που καλύπτει την περιοχή του Περισσού. Στην συνέχεια, το αμέσως επόμενο στίγμα εντοπίζεται στην κεραία κάλυψης της ευρύτερης περιοχής της Κυψέλης και αμέσως μετά γίνεται ένας περίεργος κύκλος.
Το τρίτο στίγμα του κινητού βγαίνει ξαφνικά σε κεραία κάλυψης στα Πετράλωνα και λίγη ώρα μετά, το τελευταίο στίγμα το δίνει σε κεραία κάλυψης της ευρύτερης περιοχής της Ομόνοιας, όπου ο δράστης πλέον κλείνει το κινητό.

Εκτιμάται, λοιπόν, από τους Αστυνομικούς, πως ο δράστης ίσως πούλησε το κινητό σε κλεπταποδόχο στην ευρύτερη περιοχή και πλέον ψάχνουν πόρτα πόρτα για νέα στοιχεία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις