Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Εδώ δολοφονήθηκε η άτυχη εφοριακός

Δώρα Ζέμπερη Β' Νεκροταφείο δολοφονία

– 15:00 το τελευταίο αντίο στη Δώρα Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο
– Θα ταφεί κοντά στο σημείο όπου έπεσε νεκρή
– Σε απόσταση μερικών μέτρων είναι και ο τάφος του φίλου της Γιάννη Καυκιά
– Είχε πάει να περιποιηθεί το μνήμα του όταν δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι
– Οργισμένο ξέσπασμα της αδερφής της κατά του πατέρα τους: Είσαι τέρας και ξεφτίλας

Ένας θάνατος που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μια άγρια δολοφονία με θύμα την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη. Μια τραγωδία που “γράφτηκε” στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18.10.2017). Κι ένας τραγικός επίλογος που θα γραφτεί στο ίδιο σημείο.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα στις 15:00. Εκεί, φίλοι, συγγενείς και κυρίως η οικογένειά της, θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Το Β’ Νεκροταφείο, ο τόπος όπου κόπηκε άγρια και άδικα το νήμα της ζωής της, θα είναι ο τόπος “ανάπαυσής” της.

Το σημείο όπου θα ταφεί η Δώρα Ζέμπερη βρίσκεται μερικά μέτρα μακριά από το σημείο όπου ξεψύχησε. Εκεί, ένα μικρό κερί, λίγα λουλούδια κι ένα θυμιατό “θυμίζουν” πως εκεί ξεψύχησε μια νεαρή γυναίκα. Ένα κορίτσι που είχε προτεραιότητα να βοηθά την οικογένειά της. Που δούλευε και παράλληλα σπούδαζε.

Και που συχνά επισκεπτόταν το μνήμα του αγαπημένου της φίλου, του Γιάννη Καυκιά. Ο 33χρονος έχασε τη ζωή του στις 6 Μαΐου σε εργατικό δυστύχημα κοντά στην Πάτρα. Η 32χρονη δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει το χαμό του.

Λόγια οργής από την αδερφή της

Ένα post στο Facebook γεμάτο θυμό. Λόγια οργής από την αδερφή της νεαρής εφοριακού που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο Β’ Νεκροταφείο. Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές. Η Δώρα Ζέμπερη ήταν ο στυλοβάτης της οικογένειάς της. Τα πυρά της αδερφή της, στοχεύουν στον πατέρα τους.

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετίσει για πάντα τη Δώρα της, η αδερφή της ξέσπασε μέσω Facebook. Ξέσπασε κατά του πατέρα τους. Τον χαρακτήρισε τέρας και ξεφτίλα. Πως χρόνια δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά του. Πως η Δώρα ήταν εκείνη που πλήρωνε τα χρέη του.

«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας… χρόνια τώρα δεν είχαμε καμμία σχέση κ η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε.

Σε άλλο post της, η αδερφή της άτυχης εφοριακού ζητά βοήθεια απ’ όλους για να βρεθεί ο δολοφόνος της Δώρας. Και απευθύνει την αδικοχαμένη αδερφή της ακόμη ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Αδελφή μου όμορφη ψυχή μου βασανισμένη που μας στήριξες κ μας μεγάλωσες με τις δυνάμεις σου…ήσουν μάνα κ πατέρας μας.. σπούδασες τα αδέλφια σου για να τα δεις κάποια μέρα ψηλά ήσουν σε όλα το στήριγμα μας κ το παράδειγμά μας.. έφυγες άδικα αλλά εγώ σε περιμένω ακόμα.. γιατί μου είχες πει θα γυρίσεις από τη δουλειά.. να πάμε βόλτα.. εδώ είμαι σε περιμένω».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις