Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δραπέτη έχεις Ταλέντο! Ούτε ο Παλαιοκώστας δεν έχει αποδράσει τόσα χρόνια

Δραπέτη έχεις Ταλέντο! Ούτε ο Παλαιοκώστας δεν έχει αποδράσει τόσα χρόνια

Ο 45χρονος δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού είχε μεγάλο ταλέντο. Όπως και να το κάνεις, ο Κ.Γ. που έγινε Κ.Δ. και με το ψευδώνυμο αυτό έδινε και έπαιρνε στην σόουμπιζ θα μπορούσε να γίνει και ταινία. Και αυτό μάλλον θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα. Δεν είχε πέσει ούτε σε ένα μπλόκο της τροχαίας, δεν είχε τύχει να του κάνουν εξακρίβωση στοιχείων και τον τρόπο με τον οποίο κινείτο θα μπορούσε να τον ζηλέψει και ο ίδιος ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Ο τραγουδιστής πλέον και δραπέτης φυλακών, που επί 17 χρόνια ήταν καταζητούμενος από τις Αρχές Ασφαλείας ως δραπέτης, χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να… συμμετέχει ως δεύτερη φωνή στης μεγάλες πίστες τις Αθήνας, να γυρίζει βίντεο κλιπ με δικές του επιτυχίες και να συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, παριστάνοντας των ανταποκριτή διεθνούς ενημερωτικού τηλεοπτικού Δικτύου!

Ο 45χρονος από την Κρήτη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για εκτεταμένες απάτες, εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης στης φυλακές Αλικαρνασσού της Κρήτης μέχρι και το 2002, όταν έλαβε πενθήμερη άδεια…”ξεχνώντας” βέβαια να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα.

 

Μεγάλη καριέρα με… ψεύτικο όνομα

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν έκανε καριέρα τραγουδιστή, παρουσιαστή, αλλά και διεθνούς φήμη δημοσιογράφου, με… ψευδώνυμο για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα ο 45χρονος γυρνούσε ακόμα βίντεο κλιπ με λαϊκές και ροκ επιτυχίες. Είχε εκπομπή σε κανάλι της Κρήτης και πήρε συνεντεύξεις από πολύ γνωστούς τραγουδιστές. Έγινε κουμπάρος με τον αείμνηστο Ανδρέα Μπάρκουλη αφού τον πάντρεψε και συστηνόταν ως γιος της Κορίνας Τσοπέη!

Μεγάλη του επιτυχία, που έχει συγκεντρώσει πολλά like στο youtube, είναι το τραγούδι με χαρακτηριστικό τίτλο, το οποίο μάλιστα θεωρήθηκε ακόμα και διακηρυκτική επιτυχία, ενός ιδιαίτερα ανερχόμενου καλλιτέχνη.

 

 

Που να ξέραν οι εκατοντάδες followers, πως απλά ήταν ένας… απατεώνας του Κοινού Ποινικού Δικαίου και μάλιστα δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού.

Η αρχή του τέλους και ο απίστευτος διάλογος με τους αστυνομικούς

Η αρχή του τέλους για την φανταχτερή και φρενήρη πορεία της καριέρας του 45χρονου, ήλθε το απόγευμα τις Κυριακής (07.04.2019) στην Ομόνοια, όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο ταυτοτήτων.

Βέβαια ο ….διάσημος δημοσιογράφος και συνάμα τραγουδιστής, είχε στην κατοχή του ταυτότητα, η οποία όμως ήταν πλάστη και κατά συνέπεια για να μην έχει μπερδέματα δεν την επέδειξε στους Αστυνομικούς.

Μάλιστα ο διάλογος που ακολούθησε με τους Αστυνομικούς ήταν πραγματικά “σπαρταριστός”, καθώς ο “διάσημος” προσπάθησε να πείσει τους ένστολους πως θα μπλέξουν εάν προσαγάγουν στο Τμήμα τις Ομόνοιας, έναν διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και τραγουδιστή: “….ξέρετε ποιος είμαι εγώ;…εγώ δουλεύω ως δημοσιογράφος στο …. (ανέφερε διεθνούς φήμης ενημερωτική ιστοσελίδα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ανά τον κόσμο)…εάν τολμήσετε να με πάτε στο Τμήμα θα πέσουν τηλέφωνα και ξέρετε τι θα γίνει μετά”.

Βέβαια οι αστυνομικοί δεν “ίδρωσαν” από τις απειλές του και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα τις Ομονοίας για εξακρίβωση.

Όταν πια πήραν αποτυπώματα, έμειναν έκπληκτοι, καθώς το σύστημα δακτυλοσκόπησης τον έβγαλε καταζητούμενο δραπέτη επί 17 έτη, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκαν αποφάσεις δικαστηρίων όπου ο 45χρονος είχε δικαστεί ερήμην για σωρεία απατών.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και την Δευτέρα τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών για να πάρει την άγουσα για τις φυλακές.

Οι απάτες

Ο… διάσημος τραγουδιστής, είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 1996 καθώς εμφανίζονταν σε ξενοδοχεία σε τουριστικές περιοχές του νησιού, υποδυόμενος των γιο γνωστού βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από τους επιχειρηματίες, υποσχόμενος ρουσφέτια και προωθήσεις αιτημάτων τους στο Δημόσιο.

Μάλιστα για να γίνεται πιστευτός από τα θύματα του, πήγαινε σε ανθοπωλεία και έστελνε λουλούδια στον εαυτό του με κάρτες, που δήθεν του τα έστελναν ψηφοφόροι και οπαδοί του πατέρα του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις