Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δυο ανήλικοι ανάμεσα στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία οδηγού στον Ασπρόπυργο

Δυο ανήλικοι ανάμεσα στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία οδηγού στον Ασπρόπυργο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 51χρονου Τούρκου οδηγού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο φορτηγό του, σε πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο. στις 8 Απριλίου. Έχουν γίνει ήδη τέσσερις συλλήψεις.

Από τα πέντε άτομα που κατηγορούνται, σύμφωνα με την αστυνομία, για τη δολοφονία του 51χρονου οδηγού, οι δυο είναι ανήλικοι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικία τους δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια. Οι αρχές αναζητούν τον πέμπτο κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες μαχαίρωσαν τον άτυχο 51χρονο για να τον ληστέψουν.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο 51χρονος Τούρκος οδηγός είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε φορτηγό-τράκτορα. Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην περιοχή Δύο Πεύκα στον Ασπρόπυργο.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Οι κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα (04.06.2020) στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ οι δύο ανήλικοι στην ανακρίτρια Ανηλίκων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις