Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Δυτική Αττική: Αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις κακοποιών – Ο θρόνος του «Εσκομπάρ» (pics)

Δυτική Αττική: Αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις κακοποιών – Ο θρόνος του «Εσκομπάρ» (pics)

Συλλήψεις και κατασχέσεις στη Δυτική Αττική. Κατά την μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν 5 άτομα, από τα οποία 2 εμπλέκονται σε υποθέσεις άσκοπων πυροβολισμών και εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις ληστειών και κλοπών σε βάρος πεζών στην ευρύτερη περιοχή.

Στην αστυνομική επιχείρηση που έγινε σήμερα, Σάββατο (09.01.2021) στη Δυτική Αττική συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής.

Συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα και κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά. Ωστόσο, το εύρημα που προκαλεί αίσθηση είναι η «χρυσή» πολυθρόνα με κάλυμμα – φωτογραφία του Πάμπλο Εσπομπάρ!   

Ειδικότερα:
Στο Ζεφύρι συνελήφθησαν 2 άτομα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε υποθέσεις άσκοπων πυροβολισμών. Κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, 745 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και 56 γραμμ. κοκαΐνης.

Στις Αχαρνές, συνελήφθησαν 3 άτομα, από τα οποία 2 ανήλικοι, και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε 14 περιπτώσεις ληστειών – κλοπών σε βάρος πεζών στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις