Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μαρούσι: Συγκλονίζει το σημείωμα του 90χρονου που στραγγάλισε τη γυναίκα του!

Έγκλημα στο Μαρούσι: Συγκλονίζει το σημείωμα του 90χρονου που στραγγάλισε τη γυναίκα του!
φωτογραφία: Intime News

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα και θύτη τον υπέργηρο σύζυγό της στο Μαρούσι.
Το σημείωμα του 90χρονου για τη δολοφονία της 87χρονης γυναίκας του με το καλώδιο του τηλεφώνου.
Ποιός ανακάλυψε το αποτρόπαιο σκηνικό.
Η μεταλλική σκάλα που βρέθηκε ακουμπισμένη στο κάγκελο του μπαλκονιού στραμμένη στο κενό!

Οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι της Τετάρτης (3.4.2019) στο Μαρούσι, στην οδό Αγίου Όρους 48, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας, 90 ετών, στραγγάλισε με καλώδιο τηλεφώνου την 87χρονη σύζυγό του.

Οι τελευταίες πληροφορίες της Αστυνομίας που έχει στη διάθεσή του το Newsit.gr αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος είχε πνίξει το θύμα 2 με 3 ώρες προτού φτάσουν τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης έξω από το σπίτι.

Στο εσωτερικό οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα που είχε γράψει ο 90χρονος.

Σε αυτό αποκάλυπτε ότι ο ίδιος είναι ο δράστης του εγκλήματος και εξηγούσε πως η ζωή ολόκληρης της οικογένειας ήταν αφόρητη, κυρίως, όπως έγραφε, για την κόρη και τον εγγονό, καθώς η γιαγιά έπασχε από βαριάς μορφής άνοια.

Μάλιστα, ο 90χρονος αποκαλύπτει στο ιδιόχειρο σημείωμά του ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει και γι΄αυτό το λόγο είχε τοποθετήσει μία μεταλλική σκάλα στο κάγκελο του μπαλκονιού, στραμμένη στο κενό!

φωτογραφία: Intime News

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πριν ο ηλικιωμένος προβεί στο απονενοημένο διάβημα, τον πρόλαβε ο εγγονός του που μπήκε εκείνη την ώρα, επιστρέφοντας από το σχολείο.

Το παιδί ειδοποίησε τη μητέρα του και κόρη του ηλικιωμένου ζεύγους, η οποία με την σειρά της τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

φωτογραφία: Intime News

Το ηλικιωμένο ζευγάρι έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τα παιδιά του.

Τέλος, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο μπαλκόνι του ηλικιωμένου ζευγαριού τη σκάλα, την οποία ο ηλικιωμένος είχε τοποθετήσει εκεί με σκοπό να τη χρησιμοποιήσει για να αυτοκτονήσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις